• Vliegende Hollander by night

3x bijzonder overnachten in Terneuzen

Bij overnachten in Terneuzen kom je al snel uit bij een van de drie gastvrije hotels in de stad. Maar als je even verder zoekt kom je nog een paar bijzondere accommodaties tegen. Deze drie tips zijn verrassend en laten je door de bijzondere locaties Terneuzen ervaren zoals het is.

  1. Rietlanden bed and breakfast

Dé hotspot om te overnachten in luxe: Rietlanden Bed and Breakfast. Gelegen aan de Otheense kreek met verschillende suites kom je even helemaal tot rust. Je kunt ook verschillende activiteiten ondernemen. Droom lekker weg in je eigen privé sauna of huur een comfortabele sloep en verken de omgeving vanaf het water. De kreek is van jou! Wij zijn weer volledig ontspannen!

  1. Authentiek huisje

In het karaktervolle Oud-Terneuzen vind je recht tegenover tapasbar Capaco een prachtig knus en authentiek huisje. Het lijkt bijna het oudste en kleinste huisje van de stad. En jij kunt er overnachten! Centraler kan je niet logeren met allerlei restaurants en winkels in de buurt. Met je eigen terras voor de deur en voorzien van alle gemakken heb jij jouw eigen plek in de stad gevonden!

  1. Black Pearl

Vanaf buiten zal je het niet snel doorhebben, maar op binnenvaartschip de Black Pearl kun je bijzonder overnachten. Het schip is gelegen op loopafstand van de stad en de Scheldeboulevard. In de zomer maakt de boot regelmatig vaartochten naar gent maar het is natuurlijk vooral de moeite waard om van boord te gaan en de stad Terneuzen te verkennen. Je voelt je kapitein op je eigen schip!

  1. Gastvrije Hotels

Een overnachting met zicht op de Westerschelde kunnen we natuurlijk niet achterwege laten. De goedverzorgde Hampshire hotels en hotel Golden Tulip L’Escaut zijn uitstekende hotels waar je de ligging van de stad aan het water ervaart. Het centrum ligt aan je voeten en het is een prachtige omgeving om op de fiets te verkennen.

Meer hotels en b&b’s in Terneuzen vind je hier.