• Vliegende Hollander by night

3x Dierendag in Terneuzen

Een dier verdient natuurlijk elke dag alle liefde en aandacht, maar bij Dierendag is het de perfecte gelegenheid om jouw dier éxtra in het zonnetje te zetten. In Terneuzen worden er veel leuke activiteiten rondom Dierendag georganiseerd, wij hebben er een paar voor je uitgelicht:

Dierenwereld XL organiseert 5 oktober een kinderfeest in het teken van dierendag van 12:00 tot 16:00 uur in en om de winkel. Er zijn verschillende activiteiten, zoals een goochelaar, springkastelen, beestachtige ballonnen, schminken en een kleurwedstrijd. Alles is natuurlijk wel helemaal in het teken van dieren. De dieren zelf mogen natuurlijk niet vergeten worden en daarom zijn er ook nog heeeel veel aanbiedingen rond dierendag. Kijk HIER voor meer informatie!

Zaterdag 5 oktober organiseert PetsPlace Boerenbond Terneuzen van 12:00 tot 17:00 uur allerlei activiteiten. Zet jouw huisdier deze dag eens lekker in het zonnetje en maak gebruik van de GRATIS dogwash of laat hem heerlijk brunchen bij de hondenbrunch. De hond of kat kan ook nog gratis ontvlooit worden en er zijn verschillende (lokale) bedrijven aanwezig. Bijvoorbeeld een trimsalon, een hondenschool, de vlinderstichitng, konijnenopvang en de vogelbescherming. Ook zijn er activiteiten als een aquariumquiz, een kleurplatenwedstrijd en er is een echte pony op bezoek tussen 14u en 16u! Bekijk hier het volledige programma:

Het Dierenasiel Zeeuws-Vlaanderen organiseert op zaterdag 5 oktober een open dag. Ben jij altijd al benieuwd hoe het er aan toe gaat bij het dierenasiel? Kom dan zaterdag tussen 11u tot 16u naar het dierenasiel in Terneuzen en neem een kijkje achter de schermen! Kijk hier voor informatie en foto’s van vorig jaar.