• Vliegende Hollander by night

3x New in Town

Het aantal nieuwe ondernemingen in Terneuzen blijft maar groeien! Fijn om te zien dat zoveel Terneuzenaren ondernemersbloed door hun aderen hebben stromen. Ondernemen met plezier in deze toch wat moeilijke tijd, dat is iets waar wij alleen maar respect voor hebben. De afgelopen maanden hebben deze drie nieuwe ondernemingen zich gevestigd in Terneuzen:

1️⃣ Van Putten Camperplezier 

Heb jij ook zo’n zin om er deze zomer op uit te gaan. Van Putten Camperplezier heeft mooie luxe motorhomes waar jij mee rond kan cruisen, met je vrienden, familie of met je partner. Bij Van Putten Camperplezier kan je je eigen campers huren! Waar rijd jij heen? Wil je meer informatie over de campers, klik dan hier! Of neem eens een kijkje. Ze zijn te vinden op het Modempark 10 in Terneuzen. 

Eigenaar Wim over het starten van zijn onderneming in coronatijd: “Mijn broer en ik hadden 4 autobedrijven in Zeeland. Deze hebben wij begin 2020 verkocht. Eigenlijk hebben we toen een tijdje niets gedaan, totdat ik tijdens corona weg wilde met een (huur)camper. Ik kwam erachter dat een dergelijk verhuurbedrijf niet in deze regio aanwezig was en in de huidige tijd is het voor veel mensen de perfecte oplossing!“. Toen bedacht ik me: ik begin een camperverhuurbedrijf.

2️⃣ Van Burg Automotive 

Eind 2020 besloten de mannen van Van Burg Automotive een jong en onafhankelijk autobedrijf te beginnen in Terneuzen. Het was altijd al een droom om een eigen onderneming te hebben. Zij hebben de kennis en kracht om jou personenauto of bedrijfsauto optimaal te onderhouden. Keuringen, aircoservice, in/opbouw van accessoires, winter en zomer banden, noem het maar op, zij doen het voor je! Van Burg Automotive is te vinden op de Haarmanweg 53c in Terneuzen. Bekijk de website voor meer informatie!

Wij spraken eigenaar Erwin van Burg over het beginnen van een onderneming: “Wij zijn eigenlijk begonnen omdat wij meer zelfstandig wilde zijn en zelfstandig beslissingen willen maken. Klanten staan voor ons op nummer één en daarom vinden we het belangrijk om korte lijntjes te hebben met klanten! Onze expertise ligt bija Kia, Opel en Ford. Deze drie merkdealers zijn onlangs overgenomen door een grote partij. Daarom was dit het perfecte moment om onze eigen onderneming te beginnen!”

3️⃣ Bikefitting Service

Bikefittingservice.com is opgezet door Werner Rammeloo. Hij is een echte kenner van de fietsen. Na 10 jaar ervaring in de zomer- en wintersport. Maar in 2020 is hij officieel gestart met Bikefittingservice.com. Momenteel werkt hij samen met meerdere lokale fietswinkels en heeft hij zich volledig verdiept in de fietsenwereld. In de winkel bieden ze een uitgebreid assortiment aan fietsspullen aan. Bij veel fietsmetingen wordt statisch naar de positie gekeken en afgesteld. Men gaat hierbij voorbij aan het feit dat dynamica anders is dan statica en belasting en invloeden van buitenaf invloed hebben op de positie op de fiets. Daarom gaan ze bij Bikefitting Service in hun sport- en fitting analyses een stap verder. Ze houden rekening met de biomechanica van het lichaam, het niveau en de doelen tot de ideale fit.

Wij vroegen eigenaar Werner waarom hij eigenlijk begonnen is in coronatijd: “Ik ben eigenlijk vier jaar geleden al met trainingen en scholing voor bikefitting en op den duur wil je al die kennis omzetten en gebruiken in de praktijk. Daarnaast is fietsen tijdens corona natuurlijk heel populair geworden, omdat het een van de weinige sporten was die je nog kon uitvoeren. Toen we in de winter begonnen liep het nog niet heel hard, gelukkig is dat nu wel het geval. De reacties zijn positief en het loopt geweldig!”