• Vliegende Hollander by night

3x tijd voor me-time

Maak jij genoeg tijd voor jezelf? Tijd om écht te ontspannen en tot rust te komen? Me-time zorgt voor balans in je leven.Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook beter voor anderen zorgen. Dus hup, zet een kruis in die agenda.. het is tijd voor me-time! We tippen je 3 nieuwe bedrijven in Terneuzen die jou daar perfect bij kunnen helpen.

Cuts & Colors

Kapster Marja van Cuts&Colors by Marja is gevestigd in “De kapper & zo” in de Walstraat 2 in Terneuzen. Hier oefenen drie haarstylisten onder één dak hun bedrijf uitoefenen. De salon opende medio vorig jaar haar deuren.. maar kon door de coronacrisis pas kort geleden écht open. Marja’s zaak Cuts & Colors is afgelopen mei officieel geopend. 

AyshClinic

Deze gloednieuwe cosmetische kliniek bieden kwalitatief hoogwaardige cosmetische behandelingen met aandacht voor natuurlijk resultaat en eerlijke prijzen aan. De kliniek werd begin dit jaar door Drs. Razavy en zijn vrouw Asila geopend. Zij merkten dat mensen uit de regio ver moesten reizen voor een behandeling, en besloten een kliniek te openen in Terneuzen (Vlietstraat 17).

“Omdat elk persoon in Terneuzen uniek is, hun schoonheid uniek is, kunnen wij een unieke behandeling geven aan onze klanten. Wij dragen extra veel zorg voor onze klanten voor, tijdens- en na de behandeling. Belangrijke is ook dat we staan voor kennis, kunde, zorgvuldigheid en uitsluitend werken met A-merken Botox en fillers”

Je kan bij AyshClinic terecht voor Prp en pdo behandelingen maar ook voor fillers en botox. Op hun website: www.ayshclinic.nl vind je een compleet overzicht van deze behandelingen met uitleg.

3. Curlsalon Isaro

Yes! Eindelijk een krullenkapper in de buurt. We horen je denken: krullenkapper? Ja, een kapper die gespecialiseerd is in.. KRULLEN! Krullen knippen is een vak op zich. Daarom opende Manuela Linares Correa van Waes laatst haar curlsalon Isaro in Terneuzen. Manuela: “ik heb twee dochters met krullend haar. Veel kapsters wisten niet wat ze met het haar aan moesten.. dus ben ik voor mezelf begonnen! Bij Kappers & zo kan ik makkelijk een stoel huren, erg handig!”

Adres: Walstraat 2, Terneuzen
Openingstijden: Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag van 9:00 – 16:00 uur
Boeken kan online via deze link.