• Vliegende Hollander by night

5 favoriete van Marilein Chapelier

De Terneuzense Marilein neemt je mee naar haar 5 favoriete plekjes in de stad. Marilein is moeder van twee dochters Fleur (7) en Olivia (4) en vrouw van Frank. Sinds september ‘21 woont ze aan de Leeuwenlaan in Terneuzen.

1. Parfumerie Cristal
“Deze mooie zaak in Terneuzen is van mijn tante Ella. Zelf heb ik er jaren met plezier gewerkt als bijbaantje tijdens mijn studie. Hier kan je nog lekker op het gemak winkelen; de verkoopsters nemen alle tijd om je allerlei geuren te laten proberen of make up te testen. Ook haal ik hier al mijn huidverzorging met in het bijzonder zonbescherming. We willen er toch een beetje smeuïg uit blijven zien hè”

2. Speeltuin Oranjekwartier
“Voor een paar euro kunnen mijn kids hier heerlijk en bovendien veilig spelen. Ook een snoepje en ijsje kan je hier kopen en is niet te duur. De speeltuin draait op vrijwilligers en die ben ik ontzettend dankbaar dat ze hier bijna elke dag de speeltuin open doen voor de kids.”

3. Wilhelminaplantsoen
“Voor we naar ons huis konden in de Leeuwenlaan hebben we tijdelijk een woning in de Julianastraat in Terneuzen gehuurd. We woonden aan het Wilhelminaplantsoen. Hier hebben we kunnen ervaren hoe belangrijk en fijn zo’n plantsoen is in een woonwijk. Het speeltuintje was ideaal voor de kinderen, er is een hondenuitlaatplek en bankjes om even uit te rusten. Als ik hier met de hond liep, kwam ik altijd wel een buur tegen waar je even een praatje mee maakt.”

4. Grieks Restaurant Delphi
“ Frank en ik zijn gek op Griekenland. Bij restaurant Delphi bestellen we altijd een verrassingsschotel en gaan we even terug naar onze mooie vakanties in Griekenland. De service daar is altijd zeer goed en sinds de verbouwing kun je hier heerlijk overdekt op het terras zitten.”

5. FITR Company
“ Twee keer in de week sport ik met een personal trainer, klinkt heel chique en het is natuurlijk ook wel heel luxe. Maar ik spaar er voor omdat ik weet dat als ik samen met een trainer sport ik beter mijn best doe, nooit oversla en mijn doelen behaal. Ik ben dankzij Dennis Kampen, mijn trainer, FITR dan ooit. En het is ook nog eens een hele toffe vent.”