• Vliegende Hollander by night

5 mooie festivals voor als de zon weer schijnt!

 

  1. VanDieDingenDieGebeuren (VDDDG)

Als je het hebt over #VDDDG dan heb je het over foodtrucks, platendraaiers, muziek en (straat)theater! Op 10, 11 en 12 mei 2019 vind je de lekkerste gerechten uit de hele wereld, in het park tussen de Rooseveltlaan en de Otheense kreek! Genieten op je eigen picknick kleedje met vrienden of met de kids. Wat wil je nog meer? Laat de lente maar beginnen! En zet jezelf even op aanwezig!

 

  1. Havendagen

Een jaarlijks fenomeen in Terneuzen zijn natuurlijk de Havendagen die dit jaar weer plaatsvinden op 28, 29 en 30 juni 2019. Er staat weer een geweldig programma klaar met activiteiten op en rond het water. Een ode aan de Schelde! Maar voor veel Terneuzenaren is het vooral genieten van het feest in de tent. Artiesten zoals Treintje, T-Spoon en de Snollebollekes staan op het podium. Voor veel mensen zijn de havendagen reden om terug te komen naar hun thuishaven.  Hou jij de datum vrij in je agenda?

Meld je nu aan voor het evenement!

 

 

  1. Festival de ballade

Hét festival dat je deze zomer absoluut niet mag missen! Terwijl de schepen passeren en de zon langzaam in de Westerschelde verdwijnt genieten wij 5 en 6 juli 2019 op ’t Kopje van Kanada. Met uitzicht op de skyline van onze stad lekker dansen op o.a. Lil Kleine, de Edwin Evers Band, De Lamaketta’s en veel meer! Wij kunnen niet wachten tot het weer zomer is! Wil jij er ook bij zijn?

Bestel dan nu je tickets!

 

 

  1. Summerfestival

Na het succes van vorig jaar zal Summerfestival dit jaar terugkeren in Terneuzen. Een hit onder liefhebbers van urban beats. Dit  (16+) festival is op 27 juli op het Stadhuisplein! De zomer vieren! Dat is waar het festival om draait. De lekkerste drankjes, heerlijke beats en met je gezicht in de zon. Er is ook een food area en chill lounge voor als het je te heet wordt 😉 Wij kunnen niet wachten! Let’s party!

Meer info volgt!

 

 

  1. Slag om de schelde

Een echt vrijheidsfestival dit jaar in onze stad: Slag om de Schelde. De Slag om de Schelde begon in 1944 in Zeeuws-Vlaanderen en betekende het begin van de vrijheid. Er worden verschillende culturele activiteiten georganiseerd en we mogen hoog bezoek verwachten. Veel activiteiten zullen op en rond het water plaatsvinden. Dus zoek een mooi plekje uit aan de zeedijk!

 

Foto credit: Gino van den Broecke