• Vliegende Hollander by night

5x voetjes van de vloer tijdens Koningsnacht!

In nacht van 26 op 27 april wordt in heel Nederland Koningsnacht gevierd! Ook in Terneuzen zal er deze avond gezellig gefeest en gedanst worden om de verjaardag van de Koning in te luiden. Check deze 5 plekken waar jij met je voetjes van de vloer kan tijdens Koningsnacht!

👑 Café Du Commerce

Van 21.00 tot 03.30 uur is het ‘Raven voor je leven’ bij café Du Commerce op de Markt in Terneuzen. Barry Paf en Menno de Boer komen er dit jaar een knal feest van maken! Zorg dat je er bij bent!

👑 Danscafé Lady Luck

Lady Luck laat de leeuw brullen tijdens koningsnacht in het Arsenaal gebouw in Terneuzen. Haal NU je tickets en zorg dat je er bij bent want deze line up wil je niet missen! Tussen 23.00 en 03.45 uur kan iedereen vanaf 16 jaar en ouder terecht voor lekkere beats van 👉🏼  Sevenc | El Chino | Regor Kien | Tempo – De oranje shotjes staan klaar!

👑 Sydney Greet en Eat

Ook Sydney Greet en Eat zal er voor zorgen dat een deel van het Arsenaal gebouw oranje kleurt. Daar zorgen Bas en Chani vanaf 23.00 uur voor heerlijke oranje hits! Proost je mee op de koning?

👑 Café de Schelde

Bij café de Schelde gaan de voetjes van de vloer tijdens koningsnacht! Tussen 22.00 en 4.00 uur kan je hier genieten van lekkere koningsnacht knallers van DJ DVW! Zorg dat je op tijd bent want tussen 23.00 en 00.00 uur is het HAPPY HOUR!

👑 Café Wilhelmina

Zing gezellig mee op de verjaardag van de koning bij café Wilhelmina. Ook daar kan je feestend de nacht door! En niet te vergeten, ORANJE is de modekleur van de avond! Trek jij je koningsnacht outfit uit de kast?