• Vliegende Hollander by night

5x Bijzondere Valentijnmenu’s

Valentijn staat weer voor de deur en je weet wat dat betekent: het is tijd om je geliefde eens flink te verrassen. Dit jaar kunnen we niet gezellig uiteten of naar de film. Gelukkig hebben veel restaurants erover nagedacht hoe ze jouw Valentijn toch speciaal kunnen maken. Deze 5 restaurants hebben naast het Valentijnmenu nog iets extra’s om jouw avond toch speciaal te maken!

#1: Een privé kok winnen van de Baeckermat 

Wat is nog leuker dan een lekker avondje eten met je geliefde? Dat je het eten niet zelf moet koken. De Baeckermat organiseert daarom een actie waarmee je kans maakt om een privé kok aan thuis te winnen. Door een Valentijnbox te bestellen doe je automatisch mee met de actie. De Valentijnbox bestaat uit een heerlijk 4-gangenmenu. Het bestellen van de box kan tot 9 februari en de winnaar wordt op 10 februari bekend gemaakt. Doe jij ook al mee? Bestel jouw box hier

#2: Ontbijten, dineren of een cocktail drinken van Mia’s in Axel

Kies jij voor een Valentijn ontbijt, cocktail of een heerlijk diner? Bij Mia’s hebben ze er voor gekozen om 3 boxen samen te stellen voor verschillende momenten op de dag. Om de dag lekker te beginnen hebben ze een Valentijn Ontbijt Box voor 2 personen samengesteld. De box is voorzien van een heerlijke fles Cava en allerlei lekkernijen voor in de ochtend. Rond de middag heb je vast zin in een drankje; daarom heeft Mia’s de Valentine Cocktail Box samengesteld. Je krijgt alle benodigdheden voor een heerlijke cocktail plus nog wat lekkere hapjes. Ten slotte heeft Mia’s ook nog de Valentine Diner Box. Deze bestaat uit een heerlijk 3-gangenmenu. Voor iedereen wat wils dus! Je kunt de boxen bestellen tot 14 februari. Welke box kies jij? Bekijk de boxen hier!

#3: Een Valentijn pakket bij de Graanbeurs  

De Graanbeurs heeft speciaal voor jou een divers pakket samengesteld. In dit pakket vind je allerlei lekkernijen; zoet en hartig en een heerlijke fles wijn. Naast de lekkernijen bieden ze ook de optie om het pakket uit te breiden. Je kunt er namelijk voor kiezen om er een cadeaubon bij te doen van Studio Blique en/of de Graanbeurs. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om er een Monday Sunday verwenpakket bij te doen van Studio Blique. Voor meer informatie stuur je een berichtje via de Facebook of Instagram pagina van Grand Café de Graanbeurs of bel naar 0623757751. Support your locals!

#4 Italiaans eten winnen van Mercato 

Italiaans is altijd een goed idee, ook op Valentijnsdag. Daarom heeft Mercato in Terneuzen deze Valentijn een heerlijk Italiaans 3-gangenmenu voor jou samengesteld. Naast al het lekkere eten krijg je er ook nog een heerlijke cocktail bij. Naast het menu heeft Mercato ook een winactie opgezet: om mee te doen deel je één van hun Valentijn-posts en volg je ze op Instagram. Bestel het Valentijnmenu en je doet automatisch mee met de actie. Bestellen is mogelijk tot 14 februari. Uit alle bestellingen kiezen ze dan op 14 februari een winnaar uit. Doe jij ook mee? Bestel hier!

#5: Een romantische tafelsetting bij het Vlasbloemeken 

Lekker eten is natuurlijk belangrijk, maar wat je niet moet vergeten is de tafelsetting en de goede wijn. Daarom heeft het Vlasbloemeken in Koewacht een speciaal pakket samengesteld met daarin een heerlijk Valentijnmenu en alle benodigdheden voor de tafelsetting. Voor het eten kun je kiezen uit een 4- of 5-gangenmenu. Naast het menu krijg je er ook champagne, witte of rode wijn, tafelwater, tafelversiering en een rode roos bij. Net alsof je echt in het restaurant zit! Deze romantische setting wil jij toch ook voor jouw geliefde? Het bestellen van de box is mogelijk tot 14 februari. Kijk hier voor de mogelijkheden!