• Vliegende Hollander by night

5x Chocolade in Terneuzen

Jáááaa, thank god for Chocolate! Tony Chocoloney’s, Milka, Côte d’or, Kitkat, Verkade.. ons kun je ervoor wakker maken. Dat wij niet de enige choco-lovers zijn, bewijst de ‘Internationale Chocolade dag’ op 13 september; deze dag is in het leven geroepen om het bestaan van chocolade te vieren.
Wij zijn op zoek gegaan naar de 5 lekkerste chocolade gerechten in Terneuzen. Mmmm..

(probeer dit maar eens te lezen zonder naar de keuken te rennen om je chocolade-stash te plunderen)

  1. Chocolade, check. Ijs, check. Prachtige opmaak, check. Als deze Dame Ter Nose niet de perfect combinatie is om je chocolate-cravings te stillen, weten wij het ook niet meer! Geen zin in ijs? Kies dan voor de soesjes overgoten met belgische chocolade.  Bij Grand Café Ter Nose weten ze wel wat lekker is! #keuzestress
    > Markt 6

2. Marsmousse met witte chocoladesaus, mini nutelladonuts met hazelnotenijs, say WHAT?! Deze choco-bombs op de kaart bij ’t Zusje in Terneuzen zijn alles waar een chocolade-junkie van droomt. Hier haal je gegarandeerd je chocolate-fix.
> Nieuwstraat 70

3. Als je bij Culi Neuze de Seizoens-Surprise besteld, dan zul je écht verrast worden. Dit plankje vol lekkers is niet alleen een feestje om te zien, maar ook zéker om te proeven. Geloof ons, hier ga je geen spijt van krijgen!
> Tuinpad 20 – Vissteeg 2 & 4

4. Als een restaurant “choco, choco & choco” op de kaart heeft, dan weet je dat je goed zit. GENIETEN! Dit hemelse toetje bestel je bij Grand Café de Graanbeurs. En zeg nou eerlijk, dit kan toch niemand weerstaan?!
> Nieuwstraat 3

5. Toen we in het voorjaar bij de Westbeer binnenstapten en vertelden dat wij een blog over toetjes aan het schrijven waren, vroegen ze meteen: “Willen jullie ze anders een keer komen proeven?”. Dat hoef je ons natuurlijk geen twee keer te vragen. Zo gezegd zo gedaan, en hebben wij genoten van een overheerlijke chocolade panna cotta met karamel ijs, aardbeien én room. Het menu veranderd vaak, dus sla je slag!
> Scheldeboulevard 1

Oke dit waren er 5, maar omdat we geen genoeg krijgen van chocolade doen we er stiekem nog eentje bij..

6. Bij Zegers eet je een bubblewaffle gevuld met chocolade ijs, slagroom en choco-saus! Dit.willen.wij.NU!

De ultieme choco-heaven vind je niet in de stad.. maar in Axel! Bij Chocolaterie Mauritsz haal je de lekkerste chocolade, kun je gepersonaliseerde items laten maken en kun je chocolade-workshops volgen! This is what choco-dreams are made offfff!