• Vliegende Hollander by night

5x… Dingen waar je echt gelukkig van wordt

Vandaag is de officiële dag van het geluk. In deze moeizame tijden kunnen we allemaal we een beetje geluk gebruiken. Daarom hebben wij vijf dingen verzamelt die jij kan doen waar jij echt gelukkig van wordt!

1️⃣ Bezoek je vrienden en familie

Uit onderzoek blijkt je gelukkig wordt van familie en vrienden. Dus heb jij een keer een middag of avond vrij, ga eens langs bij je oma of bij een vriendin van je. Ga gezellig een rondje wandelen, er zijn genoeg plekken waar je een lekker bakje koffie kan afhalen, zoals bij Mia’s in Axel, T Gerecht in Terneuzen of De Baeckermat in Westdorpe. Of ga gezellig met iemand een hapje eten. Er zijn genoeg restaurants waar je een heerlijke maaltijd kan afhalen, denk bijvoorbeeld aan restaurant de Graanbeurs in Terneuzen, Restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht of Dockside in Sas van Gent. Wat ga jij doen?!

2️⃣ Voldoende sporten

Wanneer je sport komen gelukshormonen vrij in je hersenen. Dat wil zeggen dat je van sporten dus gelukkig wordt! Helaas zijn de sportscholen wel dicht, maar organiseren veel sportscholen andere activiteiten en initiatieven om toch iedereen actief te houden. Zo kan heeft Anytime Fitness in Axel verschillende wandelroutes uitgezet en kan je bij ChroomFit online lessen en personal trainingen volgen. Genoeg keuze dus!

3️⃣ Help anderen in lastige tijden!

Uit onderzoek is gebleken dat het helpen van anderen jou een gelukkig gevoel geeft. In deze tijden hebben we ook allemaal wel een beetje hulp nodig. We moeten er zijn voor elkaar in moeilijke tijden. Maar hoe kan je nou iemand helpen? We mogen namelijk niet te dicht bij elkaar komen? Er zijn natuurlijk meerdere manieren waarop je iemand kan helpen, denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen voor je oma of online iemand bijles geven die het lastig heeft. Of verwen iemand die het nodig heeft met een lekker theetje van Bloomz Tea Collection!

4️⃣ Wees dankbaar voor de mensen om je heen

In deze tijden mogen we heel erg dankbaar zijn voor de mensen om ons heen. Wat belangrijk is dat je dat ook wel eens mag laten zien. Je mag laten zien aan deze mensen dat je dankbaar voor ze bent. Dit kan je natuurlijk op veel verschillende manieren doen; verwen ze met een leuk snoeppakketje van Lekkersss of een heerlijk doosje chocolade van Chocolade Lekkers. Dat wordt genieten!

5️⃣ Koop een prachtige bos bloemen

Wat kan je nou nog vrolijker maken dan een prachtige bos bloemen? Vrij weinig! De prachtige kleuren en geuren maken ons super blij en gelukkig. Bij BloemenAtelier De Astrantia in Westdorpe kan je prachtige bloemstukken halen. Maar ook Bloemsierkunst De Carlton Terneuzen in Terneuzen maakt prachtige boeketten waar jij helemaal vrolijk van wordt. Zo fleur je heel je huis op!