• Vliegende Hollander by night

5x Genieten met Pasen

Het is weer lente, en lente betekent ook: Pasen! Aankomend weekend is het paasweekend en ook dit jaar zullen we weer creatief moeten zijn met onze paasbrunches en paasmenu’s. Daarom hebben we vijf restaurants op een rijtje gezet die verschillende Paasmenu’s en Paasbrunches hebben samengesteld waar jij lekker van kunt genieten!

1️⃣ De Baeckermat in Westdorpe

Dit jaar heeft de Baeckermat uitgepakt! Ze hebben namelijk een Paasbrunch Box, een Paasdiner box van vier gangen die je thuis moet opwarmen en een Paasdiner met warme afhaalgerechten. De Paasbrunch bevat vier gangen vol met lekkernijen. Speciaal voor de kinderen is er een Kids Paasbrunch box en een Paasdiner box samengesteld. Zodat iedereen lekker kan genieten! Bestellen is mogelijk tot 1 april door hier te klikken!

2️⃣ CHEV in Sas van Gent

CHEV heeft een unieke Paasbrunch box samengesteld waar je samen met je partner of vriend van kan genieten! In de box vind je verschillende lekkernijen, zoals een club sandwich en American pancakes. Daarnaast bieden ze ook aan om de box uit te breiden met een lekkere fles wijn of cava. Bestellen is mogelijk tot 1 april, door te mailen naar welkom@chev.nu of bellen naar 0031(6)83705024 of 0031(0)115690309. Smullen maar!

3️⃣ De Graanbeurs in Axel

In Axel kun je terecht voor een heerlijke Paasbrunch of Paasmenu van de Graanbeurs. De brunch box bestaat uit verschillende broodjes, vleeswaren, salades en nog veel meer. Het Paasmenu bevat drie gangen en biedt jou verschillende opties. Je kunt je eigen menu samenstellen aan de hand van de uitgebreide kaart. Ook hier is bestellen mogelijk tot 1 april. Plaats jouw bestelling door te bellen naar 0115-561723. Heb jij ook al honger?

4️⃣ De Westbeer in Terneuzen

Ook de Westbeer in Terneuzen heeft dit jaar een heerlijke Paasbrunch box samengesteld voor jou. De brunch bestaat uit vier gangen vol lekkere gerechten. Ze hebben naast de normale Paasbrunch box ook een box samengesteld voor de kids, zodat de kids ook kunnen genieten. Bestellen is mogelijk tot 2 april door te bellen of een whats-appje te sturen naar 0115616000. Dat wordt genieten!

5️⃣ Het Vlasbloemeke in Koewacht 

Het Vlasbloemeke in Koewacht heeft een heerlijk Paasmenu samengesteld. Je krijgt de optie of je wilt gaan voor vier gangen of voor vijf gangen. Naast het heerlijke menu bieden ze ook nog de optie aan om een verwenbox te bestellen; hierin vind je het Paasmenu inclusief witte en rode wijn, tafelwater en champagne. Wat kies jij? Bestellen is mogelijk tot 1 april via deze link