• Vliegende Hollander by night

5x Halloween in Terneuzen

Trick or treat! Nog even en dan is het weer Halloween. Huizen toveren deze dag om tot echte griezelhuizen en je weet nooit wat je te wachten staat als je aanbelt bij iemand… Dit wil je echt niet missen dus! Daarom hebben wij 5 dingen gezocht die je kunt doen met Halloween in Terneuzen. Áls je durft tenminste…

1.Horror film kijken in de bios! Vanaf 17 oktober draait de nieuwe film ‘Haunt’ in Cinecity Terneuzen. Het genre zegt al genoeg: HORROR. De film gaat over zes vrienden die tijdens Halloween een ‘extreem’ haunted house bezoeken. Er gaan verhalen dat mensen door gemaskerde acteurs worden vermoord, maar dit hoort bij de show… toch? Komen de vrienden ooit nog uit het haunted house?

2. Altijd al een keer willen dineren in een restaurant volledig in Halloween thema? Nou dat kan! Tijdens de Halloween periode verandert restaurant ’t Gerecht op de markt in een griezelig thema waar je al bij de ingang verwelkomt wordt. We zouden meer uitleg kunnen geven, maar de foto’s spreken voor zich…

3. Ook bij Grieks Restaurant Apostolis waan je je in de Halloween sferen. In de maand oktober krijgt het restaurant assistentie van de 3 spookvriendje! Er kan dus zomaar een spookvriendje verschijnen op een van de Meze planken… Reserveren: 0115-618155.

4. Super spannende griezeltocht van speeltuin het Oranjekwartier door de wijk Noordpolder. Ga met jouw griezel groepje langs verschillende huizen die volledig zijn omgetoverd tot spookhuizen. Durf jij het aan om trick or treat te roepen in jouw Halloween kostuum? Zorg dat je er zo eng mogelijk uitziet, zodat je alle bad guys afschrikt! Let wel op: aanmelden kon maar tot 10 oktober 2019! De Halloween tocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 oktober om 18.00 uur. Kinderen kunnen al mee griezelen voor €2,00 en krijgen hiervoor (veel) snoep en iets te drinken. Neem snel een kijkje op de website van het Oranjekwartier voor informatie over tijden enzovoorts.

5. Halloween in Sas! Op maandag 21 oktober van 15.15 tot 16.45 organiseert Sas Actief een Halloween knutselmiddag. Je moet je wel even opgeven (3 euro), want de plaatsen zijn beperkt! Aanmelden kan hier. Op zaterdag 26 oktober organiseert Sas Actief nog een Halloween familietocht. Deelname is 2 euro per kind en er moet begeleiding zijn van een volwassene. Kom jij ook lekker griezelen door Sas van Gent? Houdt deze pagina even in de gaten voor meer informatie over de tocht.