• Vliegende Hollander by night

5x Hamburgers in Terneuzen

De hamburger, wie kun je er niet voor wakker maken? Dat een burger niet enkel meer de bestempelt hoeft te worden als junkfood, bewijzen restaurants door hun eigen draai aan dit veelzijdige broodje te geven. Cheeseburgers, Bacon Burgers, Mexicaanse Burgers, Burgers met Crispy Chicken en Veggie Bonenburgers en zelfs Vegan burgers. In Terneuzen kun je ze allemaal vinden! We hebben ter gelegenheid van Internationale Burger op 28 mei een lekkere Burger-Bucketlist lijst voor jullie samengesteld:

1. Dockside Bar & Grill

Wie vlees zegt, zegt Dockside! Dit heerlijke grill restaurant in Sas van Gent serveert het beste vlees, gegaard op de Josper grill. De enige echte Dockside burger is te verkrijgen als Beef Burger, maar van Zeeuws-Vlaams Duroc scharrelvarken én als vega variant. Voor ieder wat wils dus!

2. American Ribs

Bij deze nieuwkomer in Terneuzen haal je real American burgers! Kies zelf je saus, extra bacon, ei of maak er een kingsize menu van. Doe eens helemaal gek en bestel de Mexican Burger; Een pittige rundvlees burger met guacamole en spicy jalapeños. Mmm, watertanden.. En pluspunt: je kunt het eten ook laten bezorgen!

3. Brasserie De Kraag

Bij De Kraag gooien ze het tegenwoordig over een nieuwe boeg; Streetfood it is! Een Classic Burger met sweet pickle relish en cheddar.. Baconburger met jawel, bacon én gekarameliseerde uien, een Mexicaanse Veggie Bonenburger met tomaten relish én een Crispy Chicken Burger. Alle burgers worden geserveerd met verse frietjes, maïs en onion rings – finger licking good!

4. Bistro Bonne Foi

Ook bij Bonne Foi staan er nieuwe gerechten op de kaart! Onder andere de ‘Bistro’s burger’. Een overheerlijke black angus burger met bacon, cheddar, pickles en smokey bbq saus op een brioche bol! Strijk neer op hun gezellige terras in Oud-Terneuzen en verwen jezelf met dit deze juicy goodness.

5. Eethuis Adam

De ROZE (!!)burger van Eethuis Adam kan natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Als enkel of dubbel te verkrijgen. Kies jij voor de spicy beef, cheeseburger of crispy chicken variant? De zelfgemaakte roze broodjes en burgers van Apo zijn een groot succes in Terneuzen! Comfort food pur sang.

VEGAN EXTRA – Mia’s

Natuurlijk mag een vegan variant niet opbreken op deze lijst. De Vegan Burger van Mia’s is niet van een echte burger te onderscheiden. Gepaard met gegrilde aubergines en guacamole is deze burger echt een pareltje die gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt. Bestel hem in het restaurant, de lounge of laat het lekker thuis bezorgen!