• Vliegende Hollander by night

5x Hemelvaart-activiteiten

13 mei is het Hemelvaart! Een vrije dag voor de meeste mensen. Wij hebben vijf leuke (coronaproof) activiteiten op een rijtje gezet voor jullie:

1. Spelen in de buitenlucht
Zin in een middag lekker klimmen en klauteren? Dat kan natuurlijk bij Speeltuin Oranjekwartier! Of volg de spelletjesroute door het centrum. Download de route hier bit.ly/2ISHM3R of haal de route op bij het Wijkcentrum de Triangel.

2. Maak een ommetje
Trek je wandelschoenen aan en ga op pad! Op onze website staan veel leuke ommetjes in verschillende plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen die je kan maken met een vriend of vriendin. Bekijk hier alle ommetjes: www.stadterneuzen.nl/ommetjes

3. Lunchen op het terras
We mogen weer de terrassen op! Tijd voor een lekker wijntje of biertje in de zon. Of ga jij gezellig met een vriend of vriendin lunchen. Het kan weer! Waar ga jij naartoe?

4. Erpelkapper Speurtocht
In Axel heeft Ondernemersvereniging Axclusief een leuke speurtocht georganiseerd voor jong en oud! Denk jij alles te weten over Axel? Doe de speurtocht en ontdek het zelf! De speurtocht kun je ophalen bij de winkels met een ‘Erpel’ voor het raam.

5. Cruisen met Rent & Joy
Lekker op de E-chopper of E-bike cruisen langs de Zeedijk? Dat kan bij Rentenjoy.nl Terneuzen. Meer info via www.rentenjoy.nl -Reserveren kan via +31(0)610001229 of mail naar terneuzen@rentenjoy.nl