• Vliegende Hollander by night

5x Instaspots in Terneuzen!

Instagram, één van de populairste plekken om jouw mooie kiekjes te plaatsen. Miljoenen mensen maken gebruik van de app en maken vaak verre reizen om de mooiste foto’s te krijgen. Dit is niet nodig! Terneuzen zit namelijk vol met (verborgen) insta hotspots. Wij hebben de vijf leukste instaspots in Terneuzen bezocht:

1.Oud Terneuzen
Wist je dat je tijdens het winkelen eigenlijk langs een hele mooie plek loopt? In oud Terneuzen zitten verschillende ondernemers die oud Terneuzen helemaal hebben opgefleurd met leuke terrasjes en versieringen. Maak hier de mooiste foto’s alsof je tientallen jaren terug in de tijd reist, gewoon tijdens het shoppen! Daarnaast kan je vanaf hier ook super makkelijk even langs de Herengracht naar het oude bruggetje lopen, want daar is ook een ware insta hotspot te vinden…

2. Fietstunnel onder de Kennedylaan
Dit jaar is het fietstunneltje onderdoor de Kennedylaan helemaal opgeknapt door de geweldige creaties van Vincent van Leeuwen en Thei Evertz. Misschien zijn ze beter bekend als VROUWVANRINUS en Cloverpunch. Hierdoor is het tunneltje ook echt Instagram-waardig geworden en verdienen deze tekeningen zeker een plekje op je feed! Alle mooie schilderingen staan helemaal in het teken van Terneuzen, waardoor de stad dus een echte instaspot rijker is. Kom maar op met die tumblr foto’s!

3. Scheepsspottersplek
Terneuzen is natuurlijk een havenstad mét verschillende pieren. Schepen varen zo dicht langs Terneuzen dat het soms net lijkt of je de schepen kan aanraken! Van leuke jachtjes tot gigantische zeeschepen, je ziet het allemaal vanaf de Scheepsspottersplek. Maak hier de mooiste foto’s van alle schepen en geniet ondertussen van de skyline van Terneuzen. Vergeet vervolgens ook niet om even langs het strandje te lopen om hier te genieten van de mooie natuur en het water van Terneuzen.

4. Schelpenhoekje bij Othene
Aan het randje van Terneuzen vind je dit mooie schelpenstrandje. Je hoeft niet meer naar het buitenland voor de mooie foto’s van de zee of voor de mooie schelpen, want dat hebben we gewoon in Terneuzen. Bekijk de mooie zonsondergangen vanaf hier en geniet van de skyline van Terneuzen. Bij mooi weer zie je zelfs de overkant. Daarnaast liggen er hele mooie schelpen die het echt af maken. De combinatie van het water, de schepen en vele vogels leveren mooie kiekjes op. Kortom: een echte insta hotspot!

5. De Kreek
Uit de stad voor mooie natuurfoto’s? Hier niet! De kreek is centraal gelegen en er liggen prachtige wandel paden langs het water.De perfecte gelegenheid om beelden te schieten van de vele vogels of van de schitterende weerspiegelingen. Combineer de kinderboerderij en het jachthaventje en geniet van de natuur langs de kreek óf ga naar de overkant van het water en maak gebruik van alle sport toestellen die er staan. De ultieme insta-hotspot is toch wel bij het grote steiger, waarbij je ver richting het water kan lopen en vanaf daar een heel stuk over de kreek uit kijkt. De plaatjes spreken eigenlijk al voor zich hè?