• Vliegende Hollander by night

5x Kerst lekkernijen uit Terneuzen

Zoet.. zoeter.. zoetst.. geen enkele Kerst is compleet zonder lekkernijen! Als cadeau, of bij de koffie. In gemeente Terneuzen zijn er gelukkig genoeg leuke opties om uit te kiezen. Van feestelijke cake-pops tot de lekkerste chocolade.. er is voor iedere zoetekauw wat wils! We tippen je een aantal leuke zaken:

Made by Mom
Wie op zoek is naar geweldige mooie en lekkere zoetigheden voor Kerst, is bij Made by Mom aan het juiste adres! Van feestelijke cake-pops tot chocoboms.. dit wil je niet missen! Wees er snel bij, want deze kunstwerkjes gaan over de toonbank als zoete broodjes.

Layla’s taarten & zo
Layla heeft deze Kerst een heerlijke Kerst-koekjes-box voor jullie samengesteld. Er zitten in totaal 40 homemade cookies in. Van zandkoekjes met stoofperenjam tot gembermannetjes.. voor iedereen zit er wat lekkers in de box! Bestellen kan via info@laylas.nl en ophalen kan op 24 december in de binnenstad.

Chocolade Lekkers
Je avond sluit je natuurlijk af wat lekkers bij de koffie. En wat is er nou lekkerder dan unieke luxueuze bonbons met verrassende smaakjes?! Deze chocolatier uit Terneuzen weet wel wat lekker is!

MorCookies
Bij Ali kun je deze Kerst een heerlijke “Bûche de Noêl” halen. Deze goddelijke chocolade Kerststamboom kun je van te voren bestellen, en tussen 21 en 26 december ophalen in de Noordstraat.

Chocolaterie Mauritsz
Je avond is natuurlijk niet compleet zonder… chocolade! Of het nou bij de koffie is of als cadeau. Wie wordt hier nou niet blij van?! Chocolaterie Mauritsz heeft ook dit jaar weer een uitgebreid feestelijke assortiment aan leuke Kerst producten!