• Vliegende Hollander by night

5x online events

Wat als fysiek samenzijn even niet mogelijk is? Daar hebben de onderstaande bedrijven een creatieve oplossing voor gevonden.. let’s go digital! Wij hebben hun leuke en leerzame online evenementen op een rijtje gezet, zodat je je komende weken dus absoluut niet hoeft te vervelen.

21 april – Netwerkbijeenkomst Zeeland Business
Op dinsdag 21 april om 13:00 uur organiseert Zeeland Business een gave online netwerkbijeenkomst. Inclusief paneldiscussie met interessante sprekers, een live vragenrondje en één op één netwerken via MeetMatch (een intelligent algoritme zoekt voor jou de best passende gesprekspartners). Meer informatie en aanmelden kan HIER.

24 april – Kwistet Pubquiz
Rootzz Zeeuws-Vlaanderen organiseert een digitale versie van de Kwistet pub quiz, om in deze gekke tijd toch een beetje gezelligheid te creëren.
Dus heb jij zin in een avondje digitaal gezelschap, een leuke quiz en ook nog de kans om toffe, lokale prijzen te winnen? Zet je dan HIER op aanwezig en doe vrijdag 24 april om 20:00 uur mee met de online versie van Kwistet! De quiz (via Kahoot) wordt live uitgezonden via de Facebook pagina.

12 en 14 mei – Business Bootcamp
De Business Bootcamp van Zeeland Business, Cows & Stars en Get a Grip is terug… en deze keer ONLINE! Dus ben jij iemand die graag veel zou willen leren op het gebied van marketing, communicatie en social media? Of ben jij degene die echt in dit vakgebied zit en meer verdieping over deze onderwerpen zou willen? Vul dan HIER vrijblijvend het interesseformulier in.

Dagelijks – Bodyline Healthcenter
Bodyline healthcenter deelt op instagram en facebook dagelijks (gratis) leuke home work-outs en tips! Voor de kinderen is er op maandag, woensdag en vrijdag om 15:00 uur live zwemlessen via Facebook. Nu zul je denken.. zwemles?! Ja! Dit was zo’n groot succes, dat zelfs Hart van Nederland dit oppikte. Daarnaast kun je bijna dagelijks live yoga lessen volgen. Dus neem vooral even een kijkje op hun social media kanalen en laat dat zweet maar vloeien!

Dagelijks – Toonbeeld
Cultuurinstelling Toonbeeld heeft een platform opgesteld waar je dagelijks terecht kan voor online muziekles of leuke challenges (zoals een digitale kunst-speurtocht of een fotografie workshops). Bezoek de website en zet je creatieve zelf aan het werk!