• Vliegende Hollander by night

5x Sushi in Terneuzen

Konichiwa Sushi-lovers! De sushi trend is gelukkig nog niet overgewaaid, en dat bewijzen deze lekkere sushi plekken in en om Terneuzen. En laat het 18 juni nou ook nog Internationale Sushi Dag zijn.. We hebben een aantal sushi walhalla’s in de kijker gezet waar jullie je cravings kunnen stillen. Heb je nog meer redenen nodig om sushi te gaan eten? Smakelijk!

  1. Xclusive Sushi

Als sushi-lover heb gegarandeerd al eens gehoord van Xclusive Sushi; sinds een aantal jaar bezorgen ze namelijk heerlijke verse sushi aan huis in de regio. Door het grote succes en de groei van het bedrijf opent eigenaar Joey binnenkort zelfs een eigen Xclusive Sushi restaurant in Zaamslag.

2. Toff to go Sushi

Dat de sushi-trend nog lang niet op z’n retour is bewijst nieuwkomer Toff to Go. Deze hippe sushi tent is sinds begin 2021 op de Axelsestraat in Terneuzen te vinden. Wat Toff To Go nou zo tof maakt? Sit back & relax, want ze leveren tot aan je deur! 

3. Vis bij Jan Eskes

Je weet waarschijnlijk dat je bij Vis bij Jan Eskes terecht kunt voor ovenschaaltjes, roerbakschotels, paella en véél vis. Maar wist je ook dat je hier overheerlijke verse sushi kunt eten óf afhalen? Nu wel. En die is écht de moeite waard, verser kun je sushi niet krijgen.

4. De Lange Muur

De Lange Muur is het walhalla voor Aziatisch eten in Terneuzen. En ja, dat betekent ook Sushi! Tijdens de lockdown kon je er heerlijke sushi plateaus bestellen. Nu kun je natuurlijk nog genieten van hun sushi, maar dan in het gezellig restaurant op de Blokken.

5. Kota Radja

Dit voormalige Chinese restaurant op de markt serveerde vroeger enkel Chinese/Indische gerechten, maar vorig jaar lanceerden ze een vernieuwd concept: sushi, soep, salades en warme gerechtjes it is. Met nadruk op SUSHI natuurlijk. En wat ideaal is, ze leveren het gewoon bij jou thuis. Bestellen maarrrrr! Smakelijk