• Vliegende Hollander by night

5x Valentijn dates

Nog heel even en dan is het tijd voor de meest romantische dag van het jaar.. Valentijnsdag! Als je een partner hebt, staat Valentijn vast heel groot in je agenda. Maar wat ga je 14 februari in godsnaam doen?! Je wil je lief natuurlijk verrassen met een originele date… Maar geen zorgen, wij hebben ter inspiratie een aantal dates voor je op een rijtje gezet;

  1. Valentijnsconcert bij Toonbeeld
    Ook dit jaar organiseert Toonbeeld weer een Winterfestival. Deze editie zal in het teken van Valentijn staan. Noteer alvast 14 februari in de agenda!
    Er zal genoeg te doen zijn tijdens deze gratis middag bij Toonbeeld: activiteiten, concerten, exposities, proeflessen en demonstraties. Wat dacht je van een Electronic Sound Session? Dit is geen klassieke jamsessie, maar een zoektocht naar klankkleur, atmosfeer van verschillende klanken.
    Een mooi moment om eens te komen kijken wat er zoal gedaan wordt binnen de muren van Toonbeeld toch?!

    Klik HIER voor het Facebook-evenement.

2. Drive-In Cinema
Op zoek naar een échte originele date? Dan is de Drive-In Cinema in Axel écht wat voor jullie; Hier kun je vanuit je eigen auto genieten van een leuke familie-film!
Op twee grote schermen wordt op 14 februari de bioscoopfilm om 20:30 uur afgespeeld. Het geluid van de film gaat via een radiofrequentie. Je krijg bij aanvang een lekker snackpakket, zelf eten en drinken meenemen mag ook uiteraard.

Wil je dit evenement niet missen? Koop dan snel je kaartje bij Lime/Modine (Weststraat 3, Axel).

3. Romantisch dineren
Dit kan op verschillende plekken, maar bij Culineuze vier je de dag der liefde met een speciaal menu inclusief gratis surprise voor €32,50 per persoon met o.a. een ❤ love potion (rose bubbel) met amuse ❤ scampi rode oortjes of ondeugende pasta ❤ aardbeiendroom met slagroom
Neem een kijkje op de Facebook pagina voor meer informatie.

Uiteraard is dit niet de enige plek om te genieten van een romantisch diner, je kan ook terecht bij:
* Brasserie Westbeer – hier serveren ze ook een speciaal Valentijnsmenu. Neem HIER een kijkje!
* Voor het speciale Valentijnsmenu van Brasserie de Kraag klik je HIER.
* Restaurant de Kreek serveert ook een heerlijk menu.

4. High Tea
Voel je meer voor een gezellige Valentijn high tea? Dit kan bij Broodjesbar Petit Paris in de Zuidpolder. Meer informatie kun je HIER vinden. Reserveer optijd, dan krijgt de 2e persoon 50% korting

5. Oost, west, thuis best!
Hoe leuk is het om je partner thuis te verrassen?! Laat een heerlijk ontbijt thuis bezorgen van Traiteur Friso, haal lekkere valentijn tompoucen van Bakkerij de Bruijne of ander Valentijn gebak van Bakkerij Risseeuw in huis.. en altijd schot in de roos met bloemen van Bloemenhuis Abrahamse of De Verleiding = gegarandeerd succes.
PS. Uiteraard kun je ook je secret crush (anoniem) verrassen!