• Vliegende Hollander by night

5x verrassend lunchen in Terneuzen

De Konditorei

Heerlijke broodjes, goede service en een gezellige plek. Dat zijn de kernwoorden van de Konditorei. Een prima plek om te zitten. Maar we raden het ook zeker niet af om een heerlijk broodje af te halen! Specialiteit van het huis: Broodje Kip Piri Piri! Of een lekker neuzenaartje voor bij de koffie. Krijg jij al een beetje trek?

Bistro Bonne Foi

Bistro Bonne Foi is ontstaan vanuit een passie voor Frankrijk. Alles ademt Frankrijk! De sfeer, de Franse chansons en uiteraard de Franse keuken met een dikke knipoog naar al het moois wat Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft. Producten worden alleen bereid met dagverse producten. Een aanbeveling van de chef;  salade carpaccio of een broodje huisgemaakte préparé. Zó gezellig daar!

Brasserie Schuttershof

In Winkelcentrum Schuttershof in Terneuzen is een brasserie gevestigd. In de zaak proef je het maritieme karakter van Terneuzen op een eigentijdse manier. Van Maandag tot en met zaterdag kan je er terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, gezonde lunchgerechten en een verzorgd diner. Ps. de boeren omelet is een echte aanrader! Als je toch in de buurt bent..

Café Driewegen

Mocht je je buiten het centrum van Terneuzen begeven, en je maag begint te rommelen.. spring dan eens binnen bij Café Driewegen! Deze gezellige bruine kroeg is dagelijks vanaf 11:00 uur open en serveert diverse smakelijke lunchgerechten. Zin in een hamburger of ben je op de gezonde tour en ga je voor een verse salade? It’s up to you!

Petit Paris

Voor een enorm groot assortiment moet je zeker bij Petit Paris zijn. De knusse broodjesbar in het hart van winkelcentrum Zuidpolder heeft enorm veel te bieden. Lekker tussen de boodschappen door, of gewoon om mee naar huis te nemen. Gespecialiseerd in luxe broodjes maar je kunt er ook voor een Franse hamburger of een broodje warm vlees terecht. De keuze is aan jou!