• Vliegende Hollander by night

6x koffie afhalen in de omgeving van Terneuzen

Koffie, wat moeten we zonder? Ondanks dat de horeca dicht is kan je gelukkig toch koffie afhalen. Deze 6 restaurants hebben de koffie klaarstaan speciaal voor jou!

Mia’s in Axel ☕️

Op de parkeerplaats achter het Mia’s Restaurant & Lounge staat een prachtige roze foodtruck. Bij de foodtruck kan je terecht voor een heerlijke bak koffie en iets lekkers. Ideaal voor of na een wandeling!

Het Gerecht in Terneuzen ☕️

Tijdens je wandeling door Terneuzen kan je bij Het Gerecht terecht voor een lekker bakje koffie of thee. Je kan het zelfs combineren met een vers chocolate chip cookie

De Baeckermat in Westdorpe☕️

Zin in een bakje koffie na en een wandelingetje in Canisvliet. De Baeckermat heeft heerlijke koffie to-go speciaal voor jou! Ook lekker in combinatie met een lekkere wafel.

De Gastronoom in Sas van Gent☕️

Ook in Sas van Gent kan je terecht voor heerlijk bakje koffie. De Gastronoom heeft een koffie, cappuccino’s en vele soorten thee waarvan je kan genieten!

De Westbeer in Terneuzen☕️

Tijdens je wandeling op de Zeedijk genieten van een bakje koffie? Dat kan! De Westbeer heeft koffie-to-go. Naast een lekker bakje koffie kan je ook genieten van een lekkere lunch.

Karins in Axel☕️

Een lekkere bak koffie met een stukje taart of wafel? Dat kan bij Karins in Axel. Naast een groot assortiment aan heerlijke broodjes, kan je ook terecht voor heerlijke koffie!