• Vliegende Hollander by night

6x verkoeling in Terneuzen

1. Stadstrandje
Ja ja, ook in Terneuzen kun je een dagje op ‘het strand’ vertoeven, namelijk bij Terneuzen Beach! Dit kleine maar gezellige strandje kun je vinden naast Brasserie Westbeer. Ook de kinderen hoeven zich er niet te vervelen terwijl papa en mama aan het bakken zijn, want zij kunnen spelen in de Strandspeeltuin bij Terneuzen Beach. Klimmen en klauteren op de maritieme speeltoestellen. Je ziet er bovendien ook veel zeereuzen voorbijvaren.

2. Fonteinen markt
Ben je in de stad? Dan kun je uiteraard verkoeling vinden op de markt. Duik lekker met kleren en al in de fonteinen. Heerlijk verfrissend!

3. Watersport Marina Beach
Nederland bestaat voor zo’n 16% uit water, en laat Terneuzen nou net gunstig gelegen zijn aan het water. Dus maak hier gebruik van! Genoeg ruimte voor liefhebbers. Lekker ronddobberen op de waterplas, surfen, waterskiën, varen… Voor een echte adrenaline rush en waterpret ben je bij Marina Beach in Hoek aan het juiste adres.

4. Suppen op de Kreek
Even weg van alle drukte en genieten op het water. Suppen is dé ideale sport om even je gedachten te verzetten. Helaas hier geen witte stranden of idyllische bergen op de achtergrond, maar dat mag de pret niet drukken! Bij Supaholic in Terneuzen kun je terecht voor SUPlessen, SUPyoga, SUPtours en SUPverhuur. Kom tot rust in de Zeeuwse natuur!

5. Openluchtzwembaden
Er gaat niks boven een verfrissende duik nemen op een hete dag. Gelukkig hoef je daar niet per se voor naar de camping in Frankrijk, maar kun je dat gewoon in de buurt doen. Hou er wel rekening mee dat de zwembaden in Terneuzen, Zaamslag, Sas van Gent, Koewacht en Axel allemaal verschillende maatregelen en openingstijden hanteren.

6. Zeehonden spotten met de Carlot
Zeehonden kun je alleen in verre landen spotten? Absoluut niet! Dat kan gewoon in eigen regio. Boek een rondvaart op de Westerschelde met de historische reddingsboot de Carlot, pak je verrekijker en spotten maar!