• Vliegende Hollander by night

7x Terneuzense Crea Bea’s

Bij sommigen giert creativiteit door hun lijf, voor anderen is het volledig onbekend terrein. Sommigen zijn geboren met een verfkwast in hun hand, anderen ontdekken op latere leeftijd of door omstandigheden hun verborgen talenten.
Terneuzen barst van de creatievelingen, en wij vonden dat deze talenten niet onopgemerkt mogen blijven. We zetten 5 crea bea´s in de spotlight in onze blog. Lees deze blog en maak kennis met hun werk.

Katie Werkman-Deserranno
“Zelf ben ik van Belgische origine en samenwonend sinds 2014  in Terneuzen.
In 2016 ben ik trotse eigenaar van DK Kado. DK Kado is mijn online webwinkel met handgemaakte geschenken voor elke gelegenheid. De specialiteit is luiertaarten, decoratie, personalisatie, enz…
Verder worden er cadeau’s gemaakt op wens en worden er ideeën uitgewerkt samen met de klanten!”

Benieuwd geworden naar het werk van Katie? Neem eens een kijkje op haar instagram pagina @DK_Kado

Jelle de Vries
Sieraden maken, tattoo’s ontwerpen, fotografie, tekenen en sinds kort ook videografie. Bij Jelle stroomt creativiteit door zijn aderen, en met zijn oog voor detail creëert hij prachtige producten. Door ziekte kwam de Terneuzense alleskunner thuis te zitten, maar dit heeft hem nooit weerhouden om zijn creatieve kant verder te ontdekken.

Meer van deze creatieve duizendpoot zien? Volg dan zijn instagram.

Evelien Ras-Neve
Op zoek naar een uniek cadeau? Dan ben je bij Evelien aan het juiste adres! Deze Terneuzense haak-koning maakt namelijk de leukste handmade crochet figuren en poppetjes. Super leuk toch?

Het werk van Evelien kun je bewonderen op haar instagram pagina @evelien_handmade_crochet

Dennis Klip
De Terneuzense Dennis brengt onder de naam Klipdesign ontwerpen en kunst uit. Dit zijn voornamelijk illustraties en muurschilderingen. Zo af en toe is hij werkzaam als grafisch ontwerper.
Ook is hij medeoprichter van Volt Events, waar je zijn werk ook kunt bewonderen. Onder die naam maakt hij o.a. ontwerpen en kunstwerken voor de aankleding van festivals en evenementen. Zo mixt hij bijvoorbeeld ook live zijn eigen visuals tijdens optredens en creëert hij kunstinstallaties en podiums.

Voor meer werk kijk op: www.klipdesign.nl of volg Dennis op Instagram @klipdesign 

Mathilde van Burg
Deze crea bea maakt Urban sketches van Terneuzen. Mocht je niet bekend zijn met Urban Sketching – dit is het tekenen op locatie. Je tekent niet uit je hoofd, maar wat je ziet in je directe omgeving.

“Terneuzen is super leuk om te tekenen, overal waar je komt zie je de link met het water. Ik woon zelf in de buurt van het jachthaventje van de Kreek. Er gebeurt altijd wel wat als ik daar ga zitten. Dat varieert van relatiecrisis tot een kind wat per ongeluk het water in fietst”

Volg Mathilde op Instagram voor meer mooie kunstwerken: @Mathildevanburg

Rosalie Platteuw
Deze Picasso werkt onder de naam Roozz Design. Geboren en opgegroeid in het Zeeuwse Terneuzen, maakt ze momenteel naam met haar bijzondere acrylverfschilderijen.
Ze is opgeleid als grafisch vormgever en creativiteit loopt als een rode draad door haar leven. Ze bleek gepassioneerd door tekenen en schilderen en ontwikkelde in de loop van de jaren een unieke eigen stijl die telkens weer verder evolueert.

Wil jij ook zo’n prachtig kunstwerk aan je muur? Neem dan een kijkje op haar Instagram: roozzdesign of website www.roozzdesign.com

Anne Meulenberg
Wie Anne zegt, zegt creatieve duizendpoot. Dat zal iedereen in Anne’s omgeving bevestigen. ‘Jij kan echt álles’, hoort ze vaak. ‘En wat doet Anne dan precies?’ Je kan beter vragen; ‘wat doet ze niet?!’. Anne gaat geen enkele uitdaging uit de weg.. naaien, pottenbakken, kalligrafie, photoshoppen, fotograferen.. Als ze iets ziet wat ze wil hebben, zorgt ze ervoor dat ze het zelf kan maken. 

Heb jij een leuke opdracht voor Anne of gewoon benieuwd? Stuur haar dan een berichtje via haar website annemeulenberg.myportfolio.com of instagram @Annemeulenberg (Bijna) alles kan!