• Vliegende Hollander by night

7x terrassen met een view

Het weekend staat weer op de stoep! En weer of geen weer.. een drankje op het terras is altijd gezellig! Een prachtig uitzicht op het water of in de natuur is natuurlijk helemaal genieten. Wij vroegen jullie via Instagram naar jullie favoriete terrassen met een view.. Dus bij deze.. 7x terrassen met een view:

1. CHEV
Bij dit gezellige restaurant in Sas van Gent kun je genieten van een drankje en heerlijke hapjes onder het genot van een prachtig uitzicht op het water, CHEV zit namelijk aan de Oostkade. Als je geluk hebt, varen er bootjes voorbij. Een terras met karakter!

2. Brasserie De Kraag
Hier is het heerlijk vertoeven. Op dit terras zit je tussen het groen én kijk je uit op een mooie plas water; een toplocatie! De ideale combinatie om helemaal tot rust te komen.

3. De Baeckermat
Ook in ‘het warmste dorp van Nederland’ kun je terrassen met een view. Bij de Baeckermat heb je een mooi uitzicht op prachtige natuur. Onder het genot van een heerlijke mango passievrucht smoothie kun je hier de hele middag genieten!

4. Foodjutters
Dit fijne paviljoen op de Zeedijk mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Met uitzicht op de Westerschelde en met een echt Jutters biertje in je hand is het hier écht genieten!

5. Café de Griete
Op een afgelegen plekje in Zaamslag ligt van Café de Griete op een sfeervolle locatie. Op het terras kijk je uit op de groene dijk, en zit je beschut tussen de hoge bomen. Ideaal om neer te strijken na een fietstocht.

6. Restaurant Rosaura
Dit ruime terras hoort bij Terneuzen Hotels en is voor iedereen toegankelijk. Dus wat let je om hier een heerlijke zondagmiddag door te brengen, genietend van het uitzicht op de Schelde en heerlijk eten!

7. Auberge des Moules
Met een groen uitzicht op een perkje, is het terras van Auberge des Moules in Philippine de ideale uitvalbasis voor mensen die willen ontspannen en culinair genieten.