• Vliegende Hollander by night

8x valentijn in Terneuzen

Valentijn komt er aan! Tijd om jouw valentijn te verrassen met een romantisch etentje bij een van onze restaurants in de stad. Wij hebben maar liefst 8 tips! De keuze is reuze 😉

  1. 14-17 februari | De Westbeer

Bij de Westbeer krijg je direct het besef wat Terneuzen zo mooi maakt. Uitzicht op de Westerschelde, voorbij varende zee-reuzen, beter kan je niet zitten toch? En daar zal jouw valentijn niet anders over denken! De Westbeer heeft een heerlijk valentijnsmenu voor jou en je geliefde klaar staan dus reserveer meteen als jij nog een plaatsje in het restaurant wilt!

 

  1. 13-17 februari | De Kreek

Voorbijvarende zee-reuzen zal je hier niet snel spotten, maar misschien meer jij en je geliefde hier wel aan met jullie liefdesbootje. Bij restaurant de Kreek weten ze wel hoe je je valentijn verrast. Een heerlijke amuse vooraf, gevolgd door 3 gangen voor €39,50 per persoon. Wij hebben gereserveerd! Jij ook? 

 

  1. 14-17 februari | ’t Gerecht

Als Terneuzenaar ben je er ongetwijfeld al eens gepasseerd. Op de kop van de Markt in het sfeervolle markante gebouw zit ’t Gerecht. Deze valentijn kan jij er heerlijk met je vriend of vriendin vertoeven in de sfeervolle serre of brasserie. Speciaal voor jou hebben ze een heerlijk valentijnsmenu klaarstaan dus reserveer direct een plekje voor jou en je valentijn.

 

  1. 14-16 februari | Sydney

Ook Sydney heeft een romantisch menu voor jullie opgesteld. In de oude Arsenaal-kazerne hangt een heerlijke knusse sfeer zodat jij en je liefde direct in de stemming komen! Ook bij Sydney hebben ze aan valentijn gedacht en hebben ze een romantisch menu voor je voorbereid want je weet wat ze zeggen, liefde gaat door de maag! Reserveer direct om verzekerd te zijn van een tafeltje.

 

  1. 14-16 februari | La Vie

Kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service is waar La Vie bekend om staat. Denk je aan een wat chiquer etentje dan ben je hier aan het juiste adres. Reserveer nu jouw tafeltje bij La Vie. En wil je de avond helemaal compleet maken, dan kun je nog een kamer reserveren bij het naastgelegen Golden Tulip Hotel.

 

  1. 14 februari | De Thuishaven

De gezelligste woonkamer van Terneuzen is volgens velen Gasterij de Thuishaven. Voor een heerlijke lunch, een lekker wijntje of de verjaardag van oma. Bij de Thuishaven moet je zijn geweest! Ook voor jou en je valentijn hebben ze een heerlijk menu klaar staan. Reserveer direct en laat deze tip niet links liggen!

 

  1. 14-15 februari | Museumeetcafé de Vliegende Hollander

Aan het laatste stukje vestingwal ‘’het Tuinpad’’ uit de 16e eeuw zit Museumeetcafé de Vliegende Hollander. Met een lekker glas wijn of een goeie pint geniet je van het valentijnsmenu wat ze voor jou hebben bereid. Wil jij de liefde vieren? Reserveer dan tijdig voor een plekje aan boord bij de Vliegende Hollander.

 

  1. 14 februari | De Nieuwe Kraag

Een paar haventjes verder vind je brasserie de Nieuwe Kraag. Als jij aanschuift, zorgen zij voor de rest. Na een hartverwarmend binnenkomertje wordt er een heerlijk 3-gangen diner geserveerd voor maar €34,50 per persoon. Een prachtig plekje aan de Otheense kreek en jullie avond is compleet. Wil jij verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer dan direct!