• Vliegende Hollander by night

Aangespoeld

Wegens het grote succes van afgelopen December, hebben wij besloten om jou in Maart nogmaals de kans te geven om mee te doen aan onze Puzzeltocht. Deze keer gaat het iets anders in zijn werk:

Ieder weekend van Maart én Eerste en Tweede Paasdag kun jij kans maken op de weekendprijs, aangeboden door een lokale ondernemer.

Meedoen kan door het invullen van het antwoordformulier behorende bij het juiste weekend. Om kans te maken op de weekendprijs dien je beide raadsels van dat weekend goed te beantwoorden. De enige uitzondering geldt op Eerste en Tweede Paasdag: tijdens deze Feestdagen los je twee raadsels per dag op en is er per dag een prijs verbonden aan de twee raadsels.

De weekendprijzen zijn mede mogelijk gemaakt door een aantal lokale ondernemers welke jij pasgeleden op onze kanalen hebt zien verschijnen in één van onze rubrieken of blogs: Lemonade, ’t Gerecht, Pret ã Porter, American Spareribs, Lekkersss en Xclusive Sushi.

Benieuwd naar de teaser? Bekijk hem hieronder. Met dank aan Balletschool Petrella Lion uit Axel.

RAADSELS

Dag 1:

Dag 2:

Dag 3:

Dag 4:

Dag 5:

Dag 6:

Dag 7:

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

Dag 11:

Dag 12:

ANTWOORDFORMULIER

Ieder weekend wordt het antwoordformulier van het betreffende weekend online geplaatst. Je hebt daarna tot en met de dinsdag daarna 12:00u de tijd om mee te doen. De winnaar wordt dan op dinsdag om 17:00u bekendgemaakt.

Bijvoorbeeld: het weekend van 6 en 7 maart wil jij meespelen; stuur jouw antwoorden door naar ons door het invullen van het antwoordformulier van dat weekend. Meedoen kan tot en met dinsdag 9 maart 12:00u. De winnaar van dat weekend wordt bekendgemaakt op dinsdag 9 maart om 17:00u.

SPELREGELS

1.     Stad Terneuzen is eigenaar van dit spel, de opdrachten en bijbehorende personages en karakters 

2.     Het bijbehorende verhaal bij het spel is gebaseerd op de plaatselijke geschiedenis, maar blijft fictief, er zullen dus onderdelen zijn die niet geheel in lijn zijn met de geschiedenis

3.     Deelname is op eigen risico 

4.     De periode om deel te nemen aan het spel loopt steeds van zaterdag tot en met dinsdag van het betreffende weekend.

5.     Iedere deelnemer mag slechts 1 formulier inzenden

6.     Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd 

7.     De prijzen worden verloot door middel van een raffle op elke dinsdag na het betreffende weekend. De weekend winnaar wordt bekendgemaakt op Facebook. Heb je gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.

8.     Om te winnen moeten je alle twee de raadsels van dat weekend juist beantwoorden voor dinsdag 12:00u. De antwoorden worden ingevuld op het formulier door middel van de button op www.stadterneuzen.nl/aangespoeld-2

9.     Het formulier is steeds in te vullen vanaf zaterdag tot en met dinsdag.

10.  Het ophalen van de prijzen wordt besproken met de winnaar.