• Vliegende Hollander by night

‘Raven’ op unieke plekken – nieuw afterwork concept

AreaX, een gloednieuw eventconcept, zet Terneuzen en omstreken deze zomer in de kijker. De secret location ‘afterwork’ events vinden steeds plaats op iconische plaatsen in en rondom Terneuzen. Wie erbij wil zijn moet snel zijn, want per event zijn er slechts 300 tickets beschikbaar.

Merijn Plasschaert, organisator: “We merken dat er in Zeeland, in het bijzonder in Zeeuws-Vlaanderen, grote vraag is, maar weinig aanbod dicht bij huis. Om te feesten trekken de mensen naar Gent, Antwerpen of Breda. Die mensen willen we hier in Terneuzen een uitlaatklep geven die de vergelijking met de clubs in de steden moeiteloos aankan.“

We richten ons niet alleen op de jeugd maar willen vooral ook voor de volwassen in de omgeving van Terneuzen een event neerzetten.
“We houden het bewust klein met slechts 300 tickets”. “Het zal intiem en knus zijn, in een clubachtige setting”. “De locatie is onbekend tot 12 uur voor aanvang van AreaX.” “Zie het als de moderne versie van de vroegere rave parties.” vertelt Werner Coppieters, mede-organisator.

X Events laat niets aan het toeval over. Samen met de stad Terneuzen zijn ze al maanden in de weer om sfeervolle en unieke plekken te vinden die voldoen aan alle logistieke- en veiligheidseisen. “We hebben een aantal prachtige locaties gevonden die nooit eerder voor events als deze gebruikt zijn. ”AreaX is een samenwerking tussen X Event Solutions en BANKIE. Het eerste afterworkevent vindt plaats op 1 mei ergens in Terneuzen en heeft als thema ‘Vámanos’.