Vergaderaccommodaties en feestzalen

Er is in Terneuzen een ruime keuze aan vergaderaccommodaties, feest- en trouwzalen. Hier vind je een overzicht.

CO3 Campus – Ligt ten zuiden van Terneuzen aan verschillende toegangswegen en heeft ca. 5 vergaderzalen vanaf 50 m2 en een auditorium met 150 zitplaatsen.
Adres: Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen
T: +31(0)115 724 994
E: reserveringen@co3campus.nl
https://www.co3campus.nl/

De Bomvrije – Een unieke feestlocatie in Terneuzen! Zeven verschillende sfeervolle ruimtes zijn geschikt gemaakt voor diverse festiviteiten of bijeenkomsten. Aangezien de ruimtes los, maar ook gekoppeld kunnen worden gebruikt, is er voor elke groep een ideale feestruimte te creëren. Maar De Bomvrije is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld vergaderingen en andere bijeenkomsten.
Adres: Nieuwstraat 27, 4531 CV Terneuzen
http://www.bomvrije.nl

Churchill hotel Terneuzen – Het hotel heeft vijf ruime vergaderzalen, allemaal voorzien van airconditioning en alle mogelijke audiovisuele middelen. De directe ligging aan het water van de Westerschelde moet wel tot een inspirerende bijeenkomst leiden. En de Zeedijk is de perfecte plek om tijdens de pauzes even de benen te strekken of uit te waaien.
Adres: Churchilllaan 700, 4532 JB Terneuzen
T: +31 (0)115 621 120
E: info.churchill@terneuzenhotels.nl
www.terneuzenhotelschurchill.nl

Snowworld Terneuzen – Je kunt in Terneuzen ook vergaderen tussen de sneeuwpistes. Snowworld is een uitstekende locatie om productief te vergaderen. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en de horecagelegenheid in het ski-complex voorziet in hapjes en drankjes.
Adres: Zeelandlaan 3, 4538 CA Terneuzen
T: +31(0)85  902 06 06
E: terneuzen@snowworld.com
www.snowworld.com

Scheldetheater – Vooral door de gunstige ligging, de goede bereikbaarheid en de uitgebreide faciliteiten, biedt het Scheldetheater bedrijven, verenigingen en particulieren voor elke gebeurtenis een representatieve en gastvrije ambiance. Het multifunctionele gebouw is uitermate geschikt voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen, zoals recepties, productpresentaties, symposia, congressen, bedrijfs- en andere feesten, eigen producties en meer.
Adres: Westkolkstraat 16, 4531 AW Terneuzen
T: +31 (0)115-695555
E: info@scheldetheater.nl 
www.scheldetheater.nl

Brasserie Westbeer – Erg geschikt voor groepen, feesten, partijen, borrels, bruiloften en recepties etc. tot 200 personen (waarvan het zaaltje “with-a-view” ongeveer 70 personen). In sta/zit combinatie (denk aan recepties en borrels) kunnen er nog meer mensen ontvangen worden, zo ook bij mooi weer, dan kan er 1 van de terrassen bij betrokken worden. – Met een fantastisch uitzicht over de Westerschelde –
Adres: Scheldeboulevard 1, 4531 EJ Terneuzen
T: +31 (0)115-616000
E: info@brasseriewestbeer.nl  
www.brasseriewestbeer.nl

Grote Kerk – unieke locatie in de binnenstad van Terneuzen met een rijke geschiedenis en een bijzonder verhaal. De kerk is geschikt voor het organiseren van huwelijken, klassieke concerten, vergaderingen, informatieavonden, presentaties en exposities. Er is ruimte voor max. 400 personen.
Adres: Noordstraat 62, Terneuzen
T: +31 (0)6 49 17 35 24
E: grotekerkterneuzen.verhuur@gmail.com
grotekerkterneuzen.nl

Hotel de Blaauwe Leeuw – Het hotel ligt aan de Westerschelde en op loopafstand van het centrum van Terneuzen. Voor zakelijke bijeenkomsten, recepties en vergaderingen heeft het hotel drie zalen beschikbaar. De grootste zaal biedt ruimte aan max. 60 personen. Verschillende vergaderarrangementen kunnen worden uitgebreid met lunch, diner of een overnachting.
Adres: Scheldekade 65, Terneuzen
T: + 31(0)115-745840
E: info@hoteldeblaauweleeuw.nl
https://www.hoteldeblaauweleeuw.nl/nl/

 

 

Facebook berichten

Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

NieuwsBerichten

Vacature promotieteam

10 augustus 2023

Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische weekend bijbaan waar je… Lees verder..

Op de kaart – India

13 september 2023

We namen een kijkje in de keuken bij Sweta. Sweta is overgekomen vanuit… Lees verder..