• Vliegende Hollander by night

Boost je weerstand bij LOFT Huidbeleving

Paraplu in de aanslag: de herfst is begonnen! Tijd om je weerstand een boost te geven! Iemand die ons daar alles over kan vertellen is Dominique Brouwer-Lako van LOFT-huidbeleving. Zij startte zo’n 6 jaar geleden haar salon. Eerst in Terneuzen en sinds dit voorjaar aan de Molendijk in Hoek. Dominique is gespecialiseerd in huidverbetering en ontspanning.

“Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het vak, ben ik me gaan specialiseren in een natuurlijke en holistische aanpak. Steeds meer mensen ervaren klachten zoals stress, spanningen en vermoeidheid. Daarbij ontstaan vaak andere problemen zoals huidklachten, overgewicht en hoofdpijn. Er ontstaat een disbalans in het lichaam. Door steeds meer bewustwording te creëren voor wat je lichaam & geest nodig heeft en dat van binnenuit aan te pakken ga je weer terug naar een leven in balans. Vanuit een holistische en resultaatgerichte benadering stem ik de behandeling af op wat op dat moment nodig is. Geen enkele behandeling verloopt hetzelfde. Mensen komen niet om er jonger uit te zien, maar wel minder moe. Moet je dan een crèmepje smeren of moet je leren ontspannen?”

“Vooral nu in de herfst én in onze maatschappelijke strijd tegen corona is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. We onderschatten wat deze hele situatie psychisch met je kan doen. We worden blootgesteld aan onrust en angst, dit kan spanningen veroorzaken. Mensen zoeken steeds meer mogelijkheden om te ontspannen. Dit kan in de vorm van een behandeling, een massage of een sauna bezoek. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, als je jezelf maar kunt afsluiten van alle prikkels. Je moet even uit het snelle ritme van het ‘normale leven’. Zodra je hier binnenstapt, worden al je zintuigen aangesproken om te kunnen ontspannen. Als je veel stress en druk ervaart, ben je vatbaarder voor verkoudheid en griep. Ontspanning alleen al heeft veel invloed op je weerstand. Hoe beter je voor je gezondheid zorgt, hoe stabieler je bent. Oftewel hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je in je vel zit.”

“Ik merk dat mensen bereid zijn meer te investeren in hun welzijn. Ik ontvang zowel vrouwen als mannen voor verschillende behandelingen. Bij LOFT kun je op een kleine schaal de luxe ervaren van wellness. Je hoeft dus niet naar een grote sauna te gaan, maar huurt hier gewoon een privéruimte voor jou en je +1. Je hebt dan toegang tot je eigen privé sauna, een eigen bad en douche en een exclusieve ruimte om te relaxen. Een arrangement kun je volledig samenstellen met een extra behandeling, massage en een hapje en drankje.” 

Wil jij je weerstand een boost geven? Dit zijn de tips van Dominique:

  • Een goede nachtrust
  • Let op je voeding, eet zoveel mogelijk onbewerkte producten,
  • Me-time! Maak tijd voor ontspanning,
  • Duik de buitenlucht en natuur in, er is geen slecht weer, alleen slechte kleding!