• Vliegende Hollander by night

Canal by Night

Combineer de stoere dynamiek van het Terneuzense havengebied met de romantiek van een boottocht tijdens de prachtige avonduren. Stap aan boord bij Portaal van Vlaanderen en laat je meenemen in de betoverende maritieme wereld waar de activiteiten 24 uur per dag doorgaan. Een ervaren gids staat klaar om jouw havenkennis bij te spijkeren!

Deze bijzondere avond-vaartocht begint om 17.00 uur of 18.15 uur bij het Portaal van Vlaanderen. Samen met jou en je gezelschap stapt de ervaren gids aan boord. Onderweg naar Sluiskil zal hij je alles vertellen over het leven, werken en varen in de prachtige Kanaalzone. Na deze vaartocht ben je te gast bij Grand Café – Hotel – Restaurant Dallinga in Sluiskil, waar je geniet van een heerlijk driegangenmenu dat met zorg is samengesteld. Ongeveer twee uur later word je opnieuw aan boord verwacht, klaar voor de terugvaart naar het Portaal van Vlaanderen. Deze boottocht, waarbij het kanaal opnieuw wordt overgestoken, duurt ongeveer 30 minuten.

Beschikbare data:

* 14 en 28 juli
* 11 en 25 augustus
* 22 en 29 september
* 20 oktober

Groepen van 10 en maximaal 24 personen kunnen in overleg ook andere data reserveren.

Tarieven en Reserveren

Het arrangement Canal by Night kost € 55,00 per persoon. Dit is inclusief de educatieve vaartocht en het driegangen diner in restaurant Dallinga en exclusief drankjes. Het diner bestaat uit soep, gekookte mosselen en koffie/thee. In overleg kan gekozen worden voor zeebaarsfilet of gegrilde rib eye met saus naar keuze.Het arrangement gaat door bij deelname van minimaal 10 personen. Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl.