Coronavirus en de Evenementenkalender

Het coronavirus heeft helaas ook zijn uitwerking op de evenementenkalender van de gemeente Terneuzen. Evenementen worden voorlopig voor heel Nederland tot en met 6 april 2020 afgelast.

Update 23/3: De kans is heel reëel dat het verbod voor evenementen wordt verleng en aangescherpt. Houd rekening met het feit dat uw evenement mogelijk ook afgelast wordt. Overweeg om de voorbereidingen op te schorten.

Er kan helaas nog geen uitspraak gedaan worden over de doorgang van evenementen na 6 april 2020. Hierin volgt de gemeente de landelijke lijn.  Zodra wij hier meer over weten maken we dit bekend.

Evenementenkalender

In verband met diverse verschuivingen op de evenementenkalender kan er een nieuwe datum aangevraagd worden bij de gemeente Terneuzen. De nieuwe data worden besproken, gecoördineerd en zo spoedig mogelijk teruggekoppeld. Afhankelijk van de ontwikkelingen en afwegingen kan dit enige tijd duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De gemeente Terneuzen zal er alles aan doen om zoveel mogelijk (geannuleerde) evenementen te laten plaatsvinden, later dit jaar.

Nieuwe datum

Als u voor uw evenement een nieuwe datum overweegt, kunt u dit kenbaar maken bij de evenementen-coördinator.

Meer informatie

Wij bevinden ons op dit moment in een unieke situatie en het coronavirus zorgt bijna dagelijks voor veranderingen.

De meest actuele informatie over het coronavirus vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Houd deze website goed in de gaten.  

Vragen?

Wij doen er alles aan om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De evenementencoördinator van onze gemeente kunt u direct mailen via

m.declerck@terneuzen.nl.