• Vliegende Hollander by night

De 5 beste activiteiten voor dit weekend!

 

  1. Skidôme Terneuzen

De winter is in volle gang en dit is het perfecte moment om samen met jouw vrienden de sneeuw op te zoeken! Of misschien heb jij nog wat scholing nodig voor je binnenkort op wintersport gaat? Wij genieten in ieder geval graag van de kraakverse sneeuw bij Skidôme Terneuzen. De 220 meter lange piste ligt er perfect bij dus het is zeker niet de laatste keer dat wij daar in het weekend te vinden zijn. Wist je dat Skidôme Terneuzen de beste sneeuwkwaliteit van Nederland heeft?

Koop jouw tickets nu online met 10%korting

 

  1. Lady luck

De jeugd kan het weekend goed inluiden met vrienden bij ons nieuwe danscafé van Terneuzen ‘Lady Luck’. Tot nu toe is het er ieder weekend gezellig druk en gezien de aankomende evenementen zal dat niet minder worden. De hippe uitstraling en de lekkere beats van DJ DANI-L & DJ FAIZ laten je dit weekend helemaal in de mood komen om met je voetjes van de vloer te gaan. Wij kunnen niet wachten tot het weekend is!

 

  1. Schoolmuseum Schooltijd

De schoolspullen van tegenwoordig zijn niet meer te vergelijken met die van vroeger! Tegenwoordig is bijna alles digitaal en dus is de schooltas een stuk minder gevuld. Als jij wilt beleven hoe het er vroeger aan toe ging in de schoolbanken is een bezoek aan museum Schooltijd ongetwijfeld de moeite waard. Er zijn pas nieuwe schoolspullen en element aan het museum toegevoegd dus wij raden het zeker aan! Iedere zaterdag geopend van 13:30 tot 17:00 uur.

 

  1. CineCity

Je kunt het zeker niet aan je voorbij laten gaan om dit weekend CineCity te bezoeken want daar staat Bon Bini Holland 2 voor je klaar! Wanneer Jan Dino zijn vriendin ten huwelijk wilt vragen op Curaçao besluit zij een time-out in te lassen en ligt er concurrentie op de loer. Wij moeten nog bijkomen van het lachen, dus het is zeker een aanrader!

Kijk voor het volledige programma op de website. 

 

  1. Tapasbar Capaco

Geen zin om te koken deze zondag? Geen zorgen! Tapasbar Capaco in Oud-Terneuzen verzorgt voor maar €24,50 een heerlijke paella maaltijd! Om 16:00 uur word je ontvangen met een heerlijke tapasplank om er lekker in te komen, en om 18:00 uur wordt de heerlijke paella geserveerd. Als dat geen heerlijke afsluiter van je weekend is! Zorg dat je er bij bent door te bellen naar 06-557 92 769 en meld je aan bij het evenement!