• Vliegende Hollander by night

De leukste zomeractiviteiten op en om het water!

De zomervakantie is weer begonnen, dat betekent ontspannen, genieten van het mooie weer en natuurlijk leuke dingen doen met vrienden en familie. Ook in de gemeente Terneuzen zijn een heleboel activiteiten te doen. Wij zetten voor jullie de leukste zomeractiviteiten voor jullie op een rij.

Zeehonden spotten
Het Portaal van Vlaanderen en Zeeland Cruising slaan de handen in elkaar en bieden op woensdag 2 en vrijdag 4 augustus 2023 een rondvaart aan naar de Hooge Platen om zeehonden te spotten!

Duur
09.30 – 12.00 uur

Tarieven en Reserveren
Het arrangement kost € 24,95 per persoon (€ 20,00 kindertarief). Dit is inclusief de verplaatsing tussen het Portaal van Vlaanderen en de Veerhaven, de vaartocht en de gids. Het arrangement gaat door bij minimale deelname van 40 personen. Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl

 

Schip Ahoy!
Schip Ahoy! is een jeugdarrangement, dat speciaal is samengesteld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Stap eens binnen bij het Portaal van Vlaanderen en begin aan een bijzondere ontdekkingstocht. Ben jij een sluiswachter in de dop? Leer hoe de sluizen werken en behaal je diploma tijdens het interactieve sluiswachter spel!

Data 2023
26 juli
9 en 23 augustus
25 oktober

Duur
09.30 – 12.00 uur

 

Tarieven en Reserveren
Het jeugdarrangement Schip Ahoy kost € 9,50 per kind. Dit is inclusief het ritje met de trein over het sluizencomplex. De treinrit voor volwassenen kost € 7,00 per volwassene. Aanmelden kan via info@portaalvanvlaanderen.nl

Rondvaart
Ontdek hoe verrassend anders het Kanaal van Gent naar Terneuzen eruitziet vanaf het water. Stap aan boord en ervaar de sfeer van het varen. Deze rondvaart biedt je de unieke gelegenheid om te zien, voelen, ruiken en ervaren wat er allemaal op en rondom het water gebeurt. De wind, het opspattende water en het geronk van motoren. Dat moet je ervaren!

Duur
1,5 uur

Tarieven en Reserveren
Reserveren kan via: https://www.portaalvanvlaanderen.nl/tarieven/

De Kraag Outdoor
De Kraag Outdoor biedt outdoor-activiteiten aan voor jong en oud. Ga kajakken, waterfietsen of suppen (stand up paddle) op de Kreek, neem een duik in het water of ga lekker zonnen op een van de mooie hoekjes wat de kreek te bieden heeft! Neem voor onderweg een lunchbox mee, deze is gevuld met kleine hapjes en drinken die bij Restaurant de Kreek te verkrijgen zijn.

Wil je meer weten over de verhuur en de lunchbox? Neem eens een kijken op: https://www.dekraag-outdoor.com/