• Vliegende Hollander by night

Door persoonlijk contact vraag en aanbod verbinden.

Wout den Doelder gaat gedurende een jaar aan de slag als de verbindende schakel tussen (startende) ondernemers en het vastgoed aanbod in de binnenstad van Terneuzen. Hij is op de hoogte van beschikbare panden en actuele huurprijzen en begeleidt (startende) ondernemers bij het vinden van de perfecte locatie voor zijn zaak. Negatieve beeldvorming in de media schrikt vaak af. Men denkt dat de huurprijzen te hoog zijn en laten hun ondernemerskans voorbijgaan. Zonde! Want in Terneuzen is juist ruimte om te ondernemen.

Lees ook: 7 positieve feiten over de binnenstad van Terneuzen

Even voorstellen…

“Stadsmanager. Eigenlijk een rare titel voor iemand die jaren zelf een winkel heeft gehad in de binnenstad van Terneuzen en daar veel bedrijven en mensen kent.”

“Mijn naam is Wout den Doelder en sinds 1 oktober heb ik de functie aanvaard van stadsmanager voor de binnenstad van Terneuzen.

“Ik heb ruime ervaring in de detailhandel en horeca waarin ik gewerkt heb. Vele jaren was ik ondernemer in de mode met een café en een winkel in Axel en later in winkelstraat Steenen Beer.

“Ik kan dus zeggen dat ik ruime ervaring heb in winkelbeleving. Door mijn werkzaamheden in de modebranche heb ik veel steden gezien, iets wat nog altijd mijn interesse heeft. 

“Niets is zo grillig als de consument die vandaag de dag erg kritisch is, iets wat voor mij best mag en wat tevens een uitdaging is voor ondernemers.

“Er zijn altijd mensen met ondernemersbloed die een goed plan hebben om een onderneming of eigen winkel te starten waarbij best veel vragen op iemand afkomen o.a. over een passende huisvesting bijvoorbeeld. Mijn doel is om met deze mensen in contact te komen zodat we kunnen kijken hoe we iemand op weg kunnen helpen, met name wat betreft de huisvesting.”

Lees ook: Mijn inzet? Mooie compacte winkelgebieden

“Ik heb zelf vele jaren met plezier mensen geholpen, geadviseerd en blij gemaakt en zou dit graag op anderen over brengen!”

Heb je vragen over locaties, huurprijzen en mogelijkheden in Terneuzen?Neem dan contact op met Wout den Doelder

E: wout@stadterneuzen.nl

M: +31 6 20 42 65 68

Ondernemersverhalen 

Lees het verhaal van Jayvano die zijn jongensdroom waarmaakt met een exclusieve fietsenwinkel.

Of het verhaal van Viola die de stap maakte haar vintage winkel te realiseren in combinatie met een baan.

Of het verhaal van de winkel “Malanda”, die na 5 jaar kon verhuizen naar een ruimer pand.