• Vliegende Hollander by night

Eropuit week 10

Het weekend staat weer voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van een bezoek aan:

1. Toneelvoorstelling D’Oekse Leute
Op 10, 11, 17 en 18 maart speelt toneelvereniging D’Oekse Leute ‘Culinaire Calamiteiten’ in het Dorpshuis in Hoek.

2. Het Scheldetheater
Vrijdagavond 10 maart treedt Jon van Eerd op met zijn voorstelling ‘Zo vader, zo zoon’ en op zaterdag 11 maart speelt het Nationaal Jeugd Musical Theater ‘Robin Hood de musical’ (8+) in het Scheldetheater.

Posterbeeld Robin Hood de musical (Fotografie Marije Slingerland, Artwork Marc Bos)

3. Indoor festival Terneuzen On Fire
De vierde editie van het indoor festival Terneuzen On Fire vindt zaterdag 11 maart plaats in de PIT. Onder meer Alkerdeel, Tankzilla en Cowboys & Aliens bestormen de podia.

4. De Verbeeldingsweek
Tijdens de Verbeeldingsweek organiseert Toonbeeld verschillende activiteiten. Je kunt onder meer aanstaande zaterdag naar een lezing van Jaap Clement over dieren in de kunst luisteren en maandag beestige monotypes maken. Kijk voor het volledige weekprogramma en inschrijvingen op www.toonbeeld.nl.

5. LadiesNight
Zin in een avondje uit met je vriendinnen, dochter, moeder, oma, tante of zus? Kom dan woensdagavond 15 maart naar LadiesNight in CineCity Terneuzen. De hilarische komedie All Inclusive
is te zien en er zijn weer diverse stands aanwezig.