• Vliegende Hollander by night

EROPUIT WEEK 11

Het weekend staat weer voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van:

Peggy’s PubQuiz
Elke derde donderdag van de maand organiseert Peggy’s CuliNeuze een PubQuiz. Vanavond staat er in Oud Terneuzen weer eentje op het programma!

Cultuurpodium Porgy en Bess
Breng in deze Boekenweek op donderdagavond 16 maart een bezoek aan de boeklezing van romanschrijver Pieter Waterdrinker over zijn nieuwste boek ‘Biecht aan mijn vrouw’. Op vrijdagavond treden Mónica Coronado & Manito op met een warmbloedige Flamenco voorstelling bij Porgy en Bess.

25+ party van Brasserie de Kaag
Voetjes van de vloer! Zaterdag 18 maart vanaf 21.00 uur is het 25+ Party in Brasserie de Kraag. Kijk voor meer info en kaartjes op: www.dekraag.com.

24-uurs Striptekenmarathon
Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart tijdens de stripmarathon maken tekenaars uit Zeeland en daarbuiten in 24 uur tijd ieder 24 strippagina’s. Kom kijken of teken zelf mee! Kijk voor meer info op www.toonbeeld.nl/nieuws/striptekenmarathon.

Karaoke party bij Café Wilhelmina
Zaterdagavond vanaf 21.00 uur kun je lekker meezingen tijdens de karaoke avond van Café Wilhelmina.

Tentoonstellingen Toonbeeld
Deze week gaan twee exposities van start. Schrijver en illustrator Wim Hofman exposeert in KULT, schilder Leen van Duivendijk in de Passerelle. Beide exposities hebben als thema water.

Bonte Avond Club Sluiskil
Op 18, 19 en 25 maart presenteert de Bonte Avond Club Sluiskil de voorstelling ‘Ik kan het niet alleen’ in ’t Meulengat in Sluiskil.

Scheldetheater
Het Zeeuws Orkest geeft vrijdag 17 maart een Voorjaarsconcert, Huub Stapel is zaterdag 18 maart te zien in de voorstelling ‘Alleen familie’ en zondag brengt acteur en poppenspeler Alexander Brouwer de familievoorstelling ‘Hé wie zit er op de WC’ (2+).