• Vliegende Hollander by night

Eropuit week 12

Het weekend staat weer voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van:

Het Industrieel Museum
Op vrijdagmiddag 24 maart om 15.00 uur wordt de nieuwe wisseltentoonstelling ‘Van Keutel tot Korrel’ van het Industrieel Museum in Sas van Gent geopend. ‘Van Keutel tot Korrel’ laat de ontwikkeling van (kunst)mest zien door de jaren heen en is de komende maanden in het museum te zien.

De Hoekse Quiz
Zaterdag 25 maart vanaf 20.00 uur organiseren de Hoekse Rakkers de Hoekse Quiz in het Dorpshuis in Hoek. Dit jaar heeft de quiz het Thema ‘De Kanaalzone’, met vragen over de Kanaalzone, muziek, puzzels en algemene vragen.

De Vinylbeurs in Oud-Terneuzen
Standhouders bieden op zondag 26 maart tussen 12.00 en 17.00 uur lp’s, singles en cd’s aan. Bovendien is het koopzondag in het centrum van Terneuzen. Je kunt deze dag gratis bovengronds parkeren.

De Wim Hendriks Trofee
Op 25 en 26 maart 2023 vindt de 39ste editie van de Wim Hendriks Trofee in Koewacht plaats en kun je de renners aanmoedigen.

Foto: Stichting Wim Hendriks Trofee | U23 Road Series 2022

Scheldetheater
Dit weekend in het Scheldetheater: muzikale vrolijkheid bij Die Verdammte Spielerei op zaterdag 25 maart.

Podium in Terneuzen (PIT)
De headliner voor Moshpit #4 op zaterdag 25 maart is hardcoreformatie Angel Crew.

CineCity
Movie Time! Deze week heel wat nieuwe films bij CineCity waaronder John Wick 4. De muziekdocumentaire ‘Louis Tomlinson: All Of Those Voice’ is alleen nog te zien op zaterdag 25 maart.