• Vliegende Hollander by night

EROPUIT WEEK 14

Het Paasweekend staat voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van:

Paaseitjes zoeken! Op Eerste Paasdag kun je eieren schilderen, leuke knutselwerkjes en tekeningen maken en paaseitjes zoeken in en rond Bezoekerscentrum De Braakman. Ook in het Industrieel Museum kunnen de kids eitjes zoeken. Het museum is Eerste en Tweede Paasdag geopend.

Een rondje op de draaimolen op de Paaskermis in Biervliet (7 t/m 10 april).

Een bezoek aan één van de musea. Tijdens de Museumweek (1 t/m 7 april) kunnen Museumkaarthouders voor één keer hun kaart delen met een ander. Wie mag jouw Museumkaart lenen, van wie leen jij een Museumkaart? Welk museum ga jij bezoeken?

De renners van de Omloop van de Braakman aanmoedigen.
Stichting Wielercomité Philippine organiseert zaterdag 8 april voor de 55ste keer de Omloop van de Braakman. De start is om 12.30 uur in Philippine. Kijk voor meer informatie op: www.omloopvandebraakman.nl

Foto: Stichting Wielercomité Philippine

Een voorstelling bijwonen in het Scheldetheater. Donderdagavond kruipt Jandino Asporaat in de huid van Judeska met een gloednieuwe hilarische klucht en vrijdag 7 april treedt Lenette van Dongen op in haar nieuwe show ‘Dat doet ze anders nooit’.

Een filmpje pakken in CineCity. Deze week weer veel nieuwe films waaronder de kinderfilm Mavka en The Super Mario Bros. Movie over Mario’s zoektocht naar zijn broer Luigi.