• Vliegende Hollander by night

EROPUIT WEEK 16

Het weekend staat voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van:

Festival de la Chanson Française, 2-ième édition
Oui, oui, Cultuurpodium Porgy en Bess organiseert voor het tweede jaar een driedaags chanson festival met verrassende ensembles. Het festival start vrijdag 21 april om 20.00 uur met een optreden van meesterpianist Bert van den Brink. Zaterdag brengt Frank Mercelis de muziekvertelling ‘Talk To Me In French’. Franse chansonnier en Edison-winnaar Philippe Elan sluit het festival zondag om 14.30 uur af.

Disco voor het goede doel
Het Gregorius centrum in Axel is zaterdag 22 april decor van de disco voor het goede doel. Van 18.00 tot 20.00 uur voor kinderen van 6 t/m 10 jaar, van 20.00 tot 23.00 voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar. De opbrengst van de disco gaat naar KWF kankerbestrijding.

Bezoekerscentrum De Braakman
Voor de stoere jongens en meiden onder ons; aanstaande zondag kun je de hindernisbaan in de Braakman bestormen. De hindernisbaan wordt dit jaar gecombineerd met Levend Stratego. Graag vooraf boeken. Kijk voor meer info op Bezoekerscentrum De Braakman.

Scheldetheater
Zaterdag 22 april brengen Yentl & de Boer ‘Modderkruipers’, een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes.

CineCity
Deze week weer nieuwe films. Van horror met Evil Dead Rise tot de film ANTOON – ENGEL. Voor de kids draaien dit weekend in de bioscoop: The Super Mario Bros. Movie, De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens, Superkat Maurice, Mavka en Mummies.