• Vliegende Hollander by night

EROPUIT WEEK 19

Het weekend staat voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van:

Peggy’s PubQuiz
Vanavond staat weer een nieuwe editie van Peggy’s PubQuiz van Peggy’s CuliNeuze in Oud Terneuzen op het programma!

Elfkroegentocht Terneuzen
Een kroegentocht langs 11 cafés in de binnenstad van Terneuzen. Deze tocht der tochten gaat zaterdag 13 mei om 15.00 uur van start bij Café de Vriendschap. Welke cafés je aandoet? Dat blijft een verrassing! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Du Commerce en Museumeetcafe de Vliegende Hollander.

PIT
Metal fans opgelet, zaterdag 13 mei om 20.00 uur treden Imperia, Fabulae Dramatis en Dance With Dragons op.

Porgy & Bess
Zaterdag 13 mei om 20.30 treedt de Nederlandse bluesband Barrelhouse op. Woensdag 17 mei om 20.00 uur organiseert Porgy College ‘Vinosofie’, een wijn- en filosofieavond met een lezing van Jacqueline Duurland en wijnproeverij van Toine Fassaert.

Bezoekerscentrum De Braakman
Op Moederdag kunnen kinderen een timmerwerkje, natuurschilderij of mooie tekening voor hun moeder maken. De mama’s krijgen een gratis kopje koffie of thee. Van 13.00 – 16.30 uur, Braakmanweg 5 in Biervliet.

CineCity
De films die dit weekend te zien zijn, staan vooral in het teken van Moederdag: onder meer ‘Zomer in Frankrijk’ en ‘Book Club, the next chapter’.

Watertoren Axel
Tot en met 3 juni kun je de aquarellen van Jopie Koekkoek-Wieland in de Watertoren van Axel bewonderen. Toegang is gratis.