• Vliegende Hollander by night

EROPUIT WEEK 21

Eropuit week 21 

Een lang Pinksterweekend staat voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van:  

Miniroparun
Morgen op vrijdag 26 mei vindt de Miniroparun weer door heel West-Zeeuws-Vlaanderen plaats, zo ook in gemeente Terneuzen. Kinderen tussen de 10 en de 15 jaar rennen om geld op te halen voor de Stichting ROPARUN. De stichting besteed dit geld aan de palliatieve zorg van kankerpatiënten. De start en finish van de Miniroparun zijn bij de statie in Sas van Gent. Moedig jij de kinderen aan? 

Kermis(koers)
In het Pinksterweekend vindt in Axel de jaarlijkse kermis weer plaats. Geniet van allerlei attracties en verschillende foodtrucks. Op dinsdagavond 30 mei wordt de kermis afgesloten met de welbekende kermiskoers. De SP-categorie gaat om 18.30 uur als eerste van start, om 19.15 uur gevolgd door de D-categorie. Om 20.15 uur klinkt vervolgens het startschot voor de A-categorie. Neem jij dit weekend ook een kijkje in Axel?  

Café de Boemel
Ter gelegenheid van de kermis in Axel heeft café de Boemel een feest georganiseerd op zaterdag 27 mei. 

Rock on the kiosk
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei vindt de Rock on the Kiosk plaats op het Philipsplein in Philippine. Artiesten als Bandover-music, The Blue Clay, Tidal Waves, Devon Port, Steam en Gin & Juice verzorgen de muziek op zaterdag. Zondag tijdens de Talent on the Kiosk laten Proler, Four in Blood, 2Hard2Handle, Big Adviser en Sugarpunch hun talent zien.  

Schelde theater
Geniet op zaterdag 27 mei van de Petticoat musical in het Scheldetheater in Terneuzen. 

Oranjekwartier
Vanaf 27 mei t/m 29 mei is de kunstexpositie van Fotografie Fotofranky met het thema familie & gezin te bewonderen in het Oranjekwartier. 

 

Cinecity
Geniet ook dit weekend weer van verschillende nieuwe films in de bioscoop: Renfield, About My Father, War Pony, Plan 75 en The Little Mermaid.  

 

Wat ga jij dit weekend doen? Laat het ons weten!