• Vliegende Hollander by night

EROPUIT WEEK 22

Een zonnig weekend staat voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van: 

Ovet triathlon
Aankomend weekend vindt alweer de vijfde editie van de Ovet Triathlon plaats. Voorafgaand vindt er een zwemtocht plaats in de otheense kreek op 2 juni. Zwemmers hebben gekozen voor 500 of 1000 meter en zullen om 19.30 te water springen. Op 3 juni vindt de Ovet Triathlon plaats met de volgende onderdelen: 1/4e triathlon individueel, 1/8e triathlon individueel en 1/8e triathlon in duo’s of trio’s.  

Kermis Sluiskil
In Sluiskil kun je vanaf zaterdag 3 juni t/m dinsdag 6 juni naar de kermis. Geniet van verschillende attracties en kraampjes op het Mr. Lelyplein. 


Dijkfeesten
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni vinden de Dijksfeesten in het centrum van Westdorpe plaats. Twee dagen vol gevuld met vermaak voor jong en oud. Geniet van verschillende activiteiten, kraampjes en optredens! 

 

75 jaar VV Spui
Aankomend weekend bestaat de voetbalvereniging VV Spui 75 jaar en dit jubileum wordt groots gevierd. Geniet van het Walking Football toernooi, het Kelderklasse toernooi en het JO6 Toernooi en twee feestavonden. Als kers op de taart speelt het eerste van VV Spui een vriendschappelijke wedstrijd tegen oud Feyenoord op zaterdag 3 juni om 16.00. 

Let op: van vrijdag 2 juni 19.00 uur tot maandag 5 juni 06.00 uur is het sluizencomplex afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Sluiskilbrug of Sluiskiltunnel. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven. 

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het ons weten!