• Vliegende Hollander by night

Eropuit week 9

Het weekend staat weer voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er is van alles te zien en te beleven in de gemeente Terneuzen. Wat dacht je van een bezoek aan:

Het Scheldetheater
Het Scheldetheater heeft een mooi programma met op vrijdag 3 maart ‘100% Hollandse hits live’, waarbij de grootste hits uit 75 jaar muziek van eigen bodem voorbijkomen. Zaterdag 4 maart brengen Slow Pilot en Marike Jager een ode aan Jeff Buckley. En op zondag 5 maart treedt Milow op, bekend van zijn hits You Don’t Know en Ayo Technology. De theatervoorstelling ‘The Prom’ op woensdag 8 maart met in de hoofdrol onder andere Pia Douwes en Joke de Kruijf willen we ook alvast vermelden.

Fototentoonstelling van de Sasse Fotokring
De Sasse Fotokring bestaat 60 jaar. Dat vieren zij met een jubileumexpositie. Deze fototentoonstelling met het extra thema ‘Het Kanaal’ is van vrijdag 3 t/m zondag 5 maart te bewonderen in MFC De Statie.

Kind- en gezinsbeurs ‘Belly, Baby, Bambino’
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart vindt de eerste editie van de kind- en gezinsbeurs Belly Baby Bambino plaats. Een ‘mini-huishoudbeurs’ met circa 40 kraampjes met onder meer zwangerschaps- en babyproducten, sieraden en beddengoed. Lees hier meer over de beurs.

Museum Het Warenhuis
Tot en met 28 oktober 2023 kun je de wisseltentoonstelling ‘Kleur bekennen’ bewonderen in Het Warenhuis in Axel. Een tentoonstelling met schilderijen uit eigen collectie.

Porgy&Bess
Op zaterdag 4 maart treedt Jazzmuzikant Anton Goudsmit in Cultuurpodium Porgy en Bess.