• Vliegende Hollander by night

Even voorstellen: Mascha (stagiaire)

Even voorstellen! Vandaag is Mascha begonnen als stagiaire 🤩. De komende tijd zal Mascha ons team bijstaan met het maken van mooie content over Terneuzen.

💁‍♀️Hallo, mijn naam is Mascha Scholten. Ik ben 19 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Terneuzen. Je kan mij kennen van mijn Instagram account (@photos_by_mas_) waar ik regelmatig foto’s van Terneuzen plaats.

Een paar feitjes:
✅ Favoriete plek in Terneuzen: de Zeedijk 🚢
✅ Leukste evenement in de stad: kermis! 🎠
✅ Gezelligste hotspot: Foodjutters 🦀
✅ Momentje vrij? Dan maak ik foto’s! 📷

Ik ben net begonnen aan mijn derde jaar als bedrijfskunde student aan de HZ University of Applied Sciences en ik mag de komende maanden stage lopen bij Bureau Citymarketing Terneuzen. 👩‍🎓

Ik kijk er vooral naar uit om mijn creativiteit te gebruiken tijdens mijn stage en Terneuzen weer vanuit een heel ander perspectief te bekijken. Daarnaast vind ik het super leuk om een keer mee te maken hoe citymarketing Terneuzen te werk gaat en hoe ze zo veel voor elkaar krijgen. 🤔

Mascha en enkele foto’s die ze heeft gemaakt in Terneuzen.