• Vliegende Hollander by night

Feest in de stad! Film is feest.

Van 10 t/m 15 april is het feest in Terneuzen tijdens het 6e Film Festival Zeeuws-Vlaanderen. Het bijzondere aan dit event is dat het steeds groter wordt. Er staan wel 30 films op het programma! En met een bomvol programma is er voor ieder wat wils. Zo is er een educatieprogramma, dagelijks diverse activiteiten en evenementen, een vitaliteitsmiddag, een ladiesnight, kindermiddag, ondernemersevent, een wielerevent en een voetbalquiz! Op zaterdag 14 april sluit het festival af met het slotfeest. Party!

Vitaliteit is hot

Dit jaar loopt het thema vitaliteit als een rode draad door het festival. Want vitaliteit is HOT. Zo hebben o.a. Healthcenter Bodyline en ‘Het Boertje’ een vitaliteitsmiddag gepland met kraampjes, een healthcheck en workshops.

Red carpet

Het openigsgala met red-carpet moment vormt de aftrap van deze 4-daagse. De film Façades wordt getoond met niemand minder dan met Natali Broods, Johan Leysen en Theo Maassen. Wie weet kom je een van deze sterren tegen op de rode loper. Vergeet dan vooral niet te lachen 😉

Voor alle informatie kijk je op www.filmfestivalzeeuwsvlaanderen.nl

Foto: Mark Neelemans 2017