• Vliegende Hollander by night

Festival De Ballade

Wat in 2017 begon als een eenmalig reünieconcert van de roemruchte Zeeuws-Vlaamse band De Lamaketta’s, is uitgegroeid tot een prachtig evenement. Festival De Ballade beleeft deze zomer alweer de vijfde editie en ook deze keer belooft het weer een feestweekend te worden. Uiteraard op het zogenaamde Kopje van Kanada, een unieke locatie vlak aan het water. 

Op vrijdag 7 juli is het festivalterrein geopend om 16:00, de eerste artiest zal om 17:30 op het podium verschijnen. Op deze dag komen veel bekende artiesten langs als Flemming, Broeder Liefde, Yade Lauren, Bram Krikke, Stefan en Sean, Earth Wind and Fires en Rats in the Kitchen. Op deze dag gaan om 01:00 de muziek uit en de lichten aan.

Op zaterdag 8 juli is het festivalterrein al vanaf 12:00 geopend. Artiesten als Nielson, Elvana, De Lamaketta’s Hang Youth, Abba Fever en Wild Romance reizen af naar het Kopje van Kanada. Ook zaterdag gaat het feest door tot 01:00. 

Op zondag 9 juli is het festivalterrein wederom geopend vanaf 12:00. Artiesten als Mental Theo, Juke Joints, Roots Riders Tribute to Bob Marley en Domija Harte & De Broeders en Zusters with Love sluiten het feestweekend af. 

Voor de bezoekers zijn er genoeg eetgelegenheden in de vorm van foodtrucks. Verder zijn er nog allerlei verschillende activiteiten te doen op het festivalterrein. 

De kaartverkoop is op 1 oktober 2022 van start gegaan, meer actuele informatie volgt.

TICKETS koop je HIER.