• Samen met Aannemersbedrijf Van der Poel BV blikken we vooruit en kijken we wat er op de planning staat voor dit jaar én vroegen wij natuurlijk ook wat hun goede voornemens zijn voor 2021!
  • Vliegende Hollander by night

De goede voornemens van… Aannemersbedrijf Van der Poel

Samen met Tom de Caluwé van Aannemersbedrijf Van der Poel BV blikken we vooruit en kijken we wat er op de planning staat voor dit jaar én vroegen wij natuurlijk ook wat hun goede voornemens zijn voor 2021!

Van der poel terneuzen aannemersbedrijf tom caluwe

Aannemersbedrijf Van der Poel heeft al tal van projecten op zijn naam staan binnen onze gemeente. Tom vertelt ons dat dit in 2021 niet anders zal zijn:

“Momenteel bouwen we aan de Kampanje welke aan de kop van de Noordstraat te Terneuzen is gelegen, in de zomer van 2021 zal dit project worden opgeleverd.

Verder zijn we in de laatste weken van 2020 gestart met het aanbrengen van de boorpalen van het project Nieuwstraat Zuid te Terneuzen, waar we in opdracht van Clavis 10 duplexappartementen bouwen en op de begane grond van het complex een kantoorruimte, een maatschappelijk restaurant en dagbestedingsruimte voor Zeeuwse Gronden bouwen.

Aan de Van Canfoortstraat te Terneuzen starten we in opdracht van Clavis begin dit jaar, 2021, met de bouw van 16 appartementen en 2 gemeenschappelijke ruimtes welke als woonlocatie voor Zeeuwse Gronden zal gaan dienen. Daarnaast verwachten we in de zomer van dit jaar nog twee projecten in Terneuzen te kunnen starten: Annabijns en Pattistpark Toren I.

Ook in de omliggende dorpen gaan we dit jaar aan de slag: Begin dit jaar wordt de nieuwbouwwijk Vageland te Koewacht bouwrijp gemaakt en zal gestart worden met de bouw van eerste fase. In Axel wordt het bestemmingsplan Buitenweg dit jaar herzien en gaan we 2e helft van jaar met de woningen in verkoop.”

En… wat zijn de goede voornemens van Aannemersbedrijf Van der Poel voor 2021?

“Als ontwikkelende aannemer hechten we waarde aan het thema: Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Met ons hele team gaan we ook dit jaar weer werken aan de ontwikkeling en realisatie van een goed woon- en verblijfsklimaat van onze projecten en de ruimte daaromheen. Zo dragen we dagelijks ons steentje bij om onze provincie telkens een beetje mooier te maken.”

Als aannemersbedrijf hebben jullie vast ook favoriete plekken in de gemeente Terneuzen. Wat zijn jullie favorieten?

“Er zijn een heleboel mooie plekken in onze gemeente, met allemaal hun eigen charme. Zo zijn de Scheldeboulevard en de Otheense Kreek mooie plekken voor rust en een weids uitzicht. Het sluizencomplex vanwege het continue veranderende beeld met de sleepboten en (zee)schepen die langsvaren. Tot slot natuurlijk het stadscentrum van Terneuzen; de gastvrijheid, gezelligheid en het culinaire aanbod.”