• Vliegende Hollander by night

Kiezen=delen campagne

In deze tijd zijn er veel dingen die we moeten ondergaan. Maar er zijn ook zaken die jij kunt bepalen. Waar jouw keuze een verschil maakt. Die onze gemeente leefbaar houdt. Nu en in de toekomst. Jouw besluit bepaalt de leefbaarheid. Want zo zijn wij allemaal met elkaar verbonden. Jij kiest om hier te kopen, te proeven, te bestellen? Dan kunnen we samen blijven sporten, genieten en feesten.
Kiezen = Delen. Duidelijk verhaal, toch?

“Ik vraag iedereen altijd zoveel mogelijk lokaal te kopen. Kijk eerst eens in onze eigen regio, voordat je de stap naar online zet. Dit is belangrijk voor de lokale economie en de werkgelegenheid hier.

Om die reden is elkaar steunen ook zo belangrijk. Wij sponsoren bijvoorbeeld de Terneuzense Boys. Dat doen we niet alleen in geld, maar ook in natura. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk andere sportieve activiteiten te sponsoren, zoals zwemmen, beach soccer en scouting. Dat past bij ons. Net als onze producten, zijn deze activiteiten goed voor de gezondheid. In essentie betekent het: koop lokaal zodat de rest ook lokaal blijft bestaan”.

Jeroen de Feijter – Het Boertje

GRATIS TOOLBOX
Ben jij ondernemer en wil je deze boodschap doorgeven? Download dan nu de gratis toolkit! Je kunt het materiaal eenvoudig downloaden en (laten) afdrukken of gebruiken in je digitale communicatie. Heb je hulp nodig? We helpen je graag.

Meer informatie kun je hier vinden: www.kiezenisdelen.stadterneuzen.nl