• Vliegende Hollander by night

Lemonade – NEW GIRL IN TOWN!

In de oude Limonade fabriek in Oud Terneuzen wordt momenteel hard gewerkt. Het pand wordt omgetoverd tot een hippe nieuwe hotspot; LEMONADE!
Je kunt er straks genieten van heerlijke drankjes en fingerfood. We spraken uitbaatster Angela kort over haar nieuwe zaak:

“We hebben sinds vorig jaar april de sleutel. In eerste instantie wilden mijn vriend en ik samen met familie alles zelf gaan verbouwen, maar we kwamen er toch achter dat dit best zwaar is. Met de ingeschakelde hulp gaat alles een stuk sneller en is het einde ver in zicht! De planning is om half oktober open te gaan.

Bij Lemonade kun je gezellig zitten met vrienden of familie en genieten van lekkere drankjes zoals gin tonics, speciaalbiertjes, heerlijke wijnen en uiteraard zelfgemaakte limonades. Daarbij kun je dan verschillende fingerfood hapjes bestellen. Ook kun je bij ons terecht voor een High Tea, High Wine of misschien zelfs een High Bier.

Vroeger heb ik veel in de horeca gewerkt, maar afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij Baderie Dam in Terneuzen. De horeca is dus niet nieuw voor mij, maar een zaak uitbaten wel. De zaak zelf begint al vorm te krijgen. Het interieur zal een combinatie zijn van modern en oud. We hebben bijvoorbeeld een hele leuke oude stenen muur en een eikenhouten blad op de bar gecombineerd met zwarte tegeltjes.

Ik vind het een spannende uitdaging, maar ik kijk er enorm naar uit!”