Beeldenroute 2.0

Hoe word je een levend standbeeld? Leer er alles over van de wereldkampioenen Living Statues en breng het geleerde meteen in de praktijk in de stad. Toonbeeld doet hiermee Beeldenroute 2.0

Monika en Amber (moeder en dochter) nemen je mee in de wereld van de living statues. Je komt alles te weten over levende beelden. Wat zijn ze? Wat doen ze? Hoe zien ze eruit? 

Hoe kun je deze beelden nabootsen met schmink en verf? Hoe kun je zo lang stil staan? Hoe kom je tot leven? Wat doe je als je publiek reageert en een muntje gooit?

Als je dat allemaal geleerd hebt en je hebt bedacht welk beeld je wilt zijn, ga je jouw kleding in speciale kleuren verven. Op woensdag 5 augustus trek je de stad in en gaan je het publiek in Terneuzen vermaken.
De introductieworkshop start vrijdagmiddag 31 juli . Maandag 3 augustus gaan we de kleding verven. Woensdag 5 augustus breng je het geleerde in de praktijk en eindigt rond 16.30 uur met de uitreiking van een publieksprijs. 

Je hebt geen ervaring nodig, iedereen vanaf 8 jaar is welkom. Kinderen, maar zeker ook volwassenen. 

Toonbeeld zorgt voor materiaal, verf, schmink, drinken en versnaperingen. Je zorgt zelf voor kleding die geverfd mag worden, een sokkel (kan van alles zijn, dat hoor je vanzelf) en hopelijk voor een berg enthousiasme!

Kosten: €10,00 (ter plaatse te voldoen via pin)

Schrijf je in via summerschool@toonbeeld.nl (LET OP: beperkt aantal plaatsen!)

Onder voorbehoud van wijzigingen – zie voor meer info de website en of social media kanalen van organisator.
Graag willen we jou attenderen op dit bericht. Blijf veilig en houd anderen ook veilig door afstand te nemen en te houden. Verlies de corona-regels niet uit het oog. Terneuzen doet het samen.